• Naaldwijk overklast sv Zuid West Den Haag

  Naaldwijk trad in de hofstad aan tegen sv Zuid West Den Haag de nummer 12 van de ranglijst. In regel zijn dit niet de meest makkelijke wedstrijden voor de witkielen. Deze keer verliep het echter anders.

  Naaldwijk begon direct met druk zetten en daardoor kwamen de gastheren niet van hun helft af. De kansen waren er ook direct en het was Randy van Schelt die Naaldwijk al in de 5e minuut op een voorsprong wist te zetten met een kopbal vanuit een hoekschop. Even leek Zuid West Den Haag uit haar schulp te kruipen, de Naaldwijk verdedigers onder aanvoering van Bram van den Bos grepen goed in, maar na een half uur was er een goede actie en voorzet van Yorick van Leerdam en Danny Niël wist er 0-2 van te maken en leek de wedstrijd al gespeeld. Vlak voor de rust was het weer Niël die wist te scoren. De Naaldwijkse topscoorder nam een afgeslagen hoekschop op zijn pantoffel en scoorde de 0-3. De wedstrijd op slot en de rust in.

  Na rust stond stonden de Naaldwijkse supporters amper langs de lijn of de vierde treffer lag in het doel van Zuid West Den Haag. Na een vrije trap van Floris Groot werkt Yorick van Leerdam de bal binnen bij een scrimmage in de zestien. Vervolgens gaat het rap omdat de tegenstander lijkt te stoppen met voetballen en haar pijlen richt op de leidsman. Naaldwijk komt op 0-5 want na een mooie aanval scoort Yorick van Leerdam zijn tweede van wedstrijd. De gastheer neemt de aftrap maar Naaldwijk verovert de bal bij een voorzet is het Danny Niël die scoort, 0-6. Een gedreven Naaldwijk rust niet en gaat door en de Naaldwijkse doelman, of moeten we hem deze wedstrijd toeschouwer noemen, Jeroen Wubs ziet dat het 0-7 wordt omdat vanuit een vrije trap Bram van den Bos de bal binnenkopt bij Zuid West Den Haag. Het talrijke Naaldwijkse publiek gaat dan roepen; 10, 10, 10….. Gezien de kansen had de 10 al op het bord moeten staan maar nu zijn er nog drie te gaan.

  De bank bij Naaldwijk krijgt ook minuten want zo vallen eerst al Hugo Groot en Addy van Eendenburg in om hun minuten te maken bij één  Samen met deze invallers gaat de doelpunten jacht verder. De eerste van de benodigde drie valt. Vanaf de penaltystip scoort Jordy van Calsteren, 0-8. Ook de negende valt voor de witkielen. Op aangeven van Danny Niël scoort de ingevallen Koen Voogt de 0-9 bij Zuid West Den Haag tegen Naaldwijk. Dan de tiende gaat dat lukken? Vlak voor tijd is het zover want via een kopbal van Tim Zwinkels, vroeg in de tweede helft ingevallen voor de geblesseerde Randy van Schelt, wordt het 0-10 voor Naaldwijk bij Zuid West Den Haag. Een geweldige overwinning voor Naaldwijk die voor zover wij kunnen nagaan nog nooit heeft plaatsgevonden. Ook mooi om te was dat alle doelpunten echt gevierd werden.

  De minuut van:

  0-1     5. Jari Kuijvenhoven

  0-2   30. Dennis de Groot

  0-3   40. Eli Hoogkamer

  0-4   54. Petra Verkade

  0-5   63. Peter Zwinkels

  0-6   65. Wouter van Dalen

  0-7   72. Jelle van Waveren

  0-8   76. Koos Bouhuizen

  0-9   83. Goos vd Bos

  0-10 86. Danny Voogt

  Naaldwijk 2 boekte haar eerste overwinning in de voorjaarsreeks. GDA 2 werd met 2-1 verslagen.

  Naaldwijk 4 ontving RAS 3 en helaas was de start voor de witkielen niet goed. De gasten wisten namelijk met 0-3 te winnen.

  Naaldwijk 5 kreeg sc Monster 5 op bezoek. Het werd een spannend treffen waarbij Naaldwijk de subtopper Monster met 3-2 wist te verslaan.

  Foto's by Denice Kuijvenhoven, copyright.