• Naaldwijk reisde af naar Maasland om het op te nemen tegen MVV’27. Deze onderlinge wedstrijden leveren altijd strijd op en zijn spannend tot de laatste minuut. Ook deze keer was dat het geval. MVV’27 zit in de flow en dat was te merken in het begin al moet gezegd dat Naaldwijk ze wel hielp door slordig spel. Dat leverde voor het publiek wel een leuke op en neer golvende wedstrijd op. Kansen waren er echter nauwelijks. Een kansrijke aanval van Naaldwijk werd even voor et halfuur met handsbal afgebroken en de leidsman De Graaf gaf Naaldwijk op zo’n 20 meter van het doel van MVV’27 een vrije trap. Michiel van den Berg ging achter de bal staan en schoot enigszins geplaatst de bal over de muur, met een lichte touche, in het doel van MVV’27, 0 – 1.

De treffer leek bevrijdend te werken want Naaldwijk kreeg meer controle over de wedstrijd en de combinaties liepen ook vloeiender. Zo’n zeven minuten later was een goed lopende combinatie vanaf het middenveld de aanzet tot de 0 – 2. Jeroen Vogels zette nadat hij samen met Michiel van den Berg de bal had veroverd op het middenveld een één twee op Jordy van Calsteren. Vogels kon vanaf links een goede voorzet geven op de goed lopende Danny Niël. Niël kopte de bal vanaf zo’n 11 meter geplaatst achter de doelman van MVV’27, 0 – 2.

Voor het moeilijk scorende Naaldwijk een weelde. De kansen waren er zelf om score verder uit te bouwen maar de hardwerkende Jordy van Calsteren had geen geluk met zijn twee schoten in de slotfase van de eerste helft. Helaas voor Naaldwijk bleef het geen 0- 2 tot en met de rust. Een kopbal van een MVV’’27 aanvaller ging via de uitstekend keepende Jeffrey Wubben op de lat. De rebound was echter voor een andere aanvaller van de gastheren. De verdediging kon niet voorkomen dat deze kon scoren en zo werd een ruststand van 1 – 2 bereikt.
    Na rust stond Naaldwijk nog niet goed en kon MVV’27 direct na de hervatting van de wedstrijd de 2 – 2. Een domper voor de witkielen. Toch ging Naaldwijk niet bij de pakken neerzitten en herpakte Naaldwijk zich. Het kreeg weer wat kansen. Wederom was Van Calsteren hier bij betrokken.

De ene keer als aangever de andere keer als slotpersoon. In beide gevallen was de verdediging een sta in de weg. In de slotfase bracht interim trainer Van der Sar Rashidi Gilkes. Gilkes was direct gevaarlijk echter miste zijn schot kracht om de MVV’27 doelman te verschalken. Aan de andere kant was het Wubben die Naaldwijk op 2 – 2 hield. In een werd waarin Naaldwijk een 0 – 2 voorsprong en MVV’27 zich terugbracht naar 2 – 2 moeten ploegen na 90 minuten concluderen dat dit gelijke spel wel een juiste weergave was van de wedstrijd. Kijkend naar Naaldwijk kun je zeggen dat de witkielen in de lift zitten ze krijgen meer kansen en het vertoonde spel geeft de burger zogezegd hoop. Zeker als volgende de koploper KMD op bezoek komt volgende is dat mooi meegenomen.

Van de site van MVV'27

Bekijk de doelpunten terug via deze link: https://youtu.be/UW2PzUmzRQ4

Naaldwijk 2 ging op bezoek bij RAS 2. De nummer laatst van de ranglijst was ondanks het slechte spel van de witkielen geen partij. Naaldwijk wist vier keer te scoren terwijl de gastheren dat één keer deden. Dit resulteerde in de vijfde overwinning in de tweede perirode uit vijf wedstrijden.

Naaldwijk 4 beleefde een slechte dag in Monster. De gastheren van de sportclub 5 waren de witkielen in de titel strijd met 3 – 2 de baas. Naaldwijk haakt daardoor af en het moet nu hopen misstappen van de concurrenten.

Naaldwijk 5 herpakte zich na drie slechte wedstrijden door thuis het hoger staande Lyra met een 2 – 1 nederlaag naar huis te sturen.

Naaldwijk 6 had vandaag weinig in te brengen thuis tegen Honselersdijk 8. De Dijkenaren waren met 5 – 1 te sterk voor de witkielen

Naaldwijk 7 speelde bloedstollende wedstrijd in Delft bij de studenten van Ariston’80. Het publiek werd getrakteerd op elf doelpunten waarbij Naaldwijk aan de goede kant van de score zit. Naaldwijk wist zes keer te scoren maar moest er dus zelf vijf incasseren. De Naaldwijkers keerde dus terug met een 5 – 6 overwinning.