• Naaldwijk trekt de wedstrijd over de streep

Op een regenachtige dag speelde Naaldwijk 1 afgelopen zaterdag in Den Haag bij Quick Steps 1. Naaldwijk begon furieus aan de wedstrijd en kreeg al binnen 10 minuten de kans om de score te openen maar de verdediging van Hagenaars bleef overeind. De derde grote kans leek succesvol voor de witkielen maar de leidsman liet zich foppen door zijn assistent waardoor het bij 0 – 0 bleef. Vreemd was dan ook om te zien dat bij de eerste beste aanval de leidsman de assistent van Naaldwijk liet staan, later ook niet de moeite nam om even te overleggen, waardoor Quick Steps de leiding kon nemen. Naaldwijk was duidelijk van slag en Quick Steps leek hiervan te profiteren. Drie eigenlijk niet te missen mogelijkheden waren het gevolg. Het was Jeffrey Wubben die Naaldwijk wist te behoeden van een grotere achterstand. De storm van Quick Steps was gaan liggen en Naaldwijk pakte het relaas van de eerste 10 minuten weer op. Het verschil was dat er nu wel werd gescoord. Danny Niël maakte de 1 – 1 op aangeven van Jordy van Calsteren die even daarvoor op pad was gestuurd door Dennis van Dijk. Naaldwijk was weer op gelijk hoogte en kon het weer gaan werken om de leiding te nemen. Dat werd getracht maar de tomeloze inzet van de gastheren en het kleine natte grasveld maakte het combinatiespel lastig.
    Na de rust was het vanaf de aftrap gelijk bijna raak voor Naaldwijk. Danny Niël kreeg een niet te missen kans die helaas geen verdubbeling van de score opleverde. De verdubbeling volgde even later toen Jordy van Calsteren één op één werd gezet met de doelman van Quick Steps. Van Calsteren lobte de bal met links mooi over de doelman heen en zette Naaldwijk terecht op 1 – 2. De gastenheren leken nu even gebroken en Naaldwijk kreeg voldoende kansen op de score uit te bouwen naar 3, 4, 5 en 6 één. Dit via kansen van eerder scorende Danny Niël, de hard en effectief werkende Frank Schipper en de sluwe Sean van der Wilk. Hierdoor blijft het zogezegd billenknijpen aan de andere kant. De schoten die Jeffrey Wubben te verwerken kreeg bleven binnen zijn bereik of waren naast de beruchte witte palen en dan voor Naaldwijk aan de goede kant. Naaldwijk bleef overeind ondanks dat Quick Steps in blessuretijd de 2 – 2 maakte maar de op één lijn staande leidsman keurde de treffer af voor buitenspel. Naaldwijk trekt de wedstrijd dus over de streep en neemt met zijn tweede overwinning de drie punten mee naar Naaldwijk.

Naaldwijk 2 beleeft een lastige periode ook want ook de vierde wedstrijd werd verloren door witkielen. Bij rust was er een 3 – 0 achterstand tegen Lyra 3 maar na de rust leek Naaldwijk zich te herpakken maar door de counters liep de scoren verderop van Lyra. Op het einde van de wedstrijd de score 0 - 6.

Naaldwijk 4 speelde op sportpark Ockenburgh tegen het tweede team van PGS/Vogel. In een spannende strijd was het Naaldwijk dat uiteindelijk wel de punten meenam naar het Westland door knap met 1 – 2 te winnen.

Naaldwijk 6 bleef in het Westland en was te gast op het Juliana Sportpark om te spelen tegen FC ’s-Gravenzande 13. Die 13 bleek voor de gastheren geen geluksgetal. Naaldwijk was te sterk en won de wedstrijd met 0 – 2.

Archieffoto: qs-nld 2-2-19