• Naaldwijk verder in het nauw

    Vakanties en blessures gaven wat afwezigen bij Naaldwijk maar daar tegenover stond de terugkomst van Dennis de Groot in de basiself. In Vlaardingen was CWO de gastheer en wat duidelijk werd is dat beide ploegen niet wilde verliezen, door het speelveld compact te houden. De witkielen trachtte het spel te maken maar de voorwaartse werden maar sporadisch gevonden, al was dat dan weer zonder gevaar. CWO leunde achterover en speelde op de counter. Een onnodige vrije trap voor CWO op twintig meter van het doel van Naaldwijk belandde op de lat en daar de aanvallers van CWO attent reageerde bleven witkielen staan kijken waardoor het makkelijk en ook eigenlijk uit het niets 1-0 werd voor de gastheren. Het enige echte gevaar van Naaldwijk kwam hierna toen met een voorzet van Jesper den Heijer het hoofd van Danny Niël werd gevonden. De kopbal van Niël werd echter een prooi voor de doelman van CWO. Dit was nagenoeg gelijk de laatste actie Niël die geblesseerd uitviel.

    Naaldwijk nu Randy van Schelt als spits probeerde het wel maar de CWO stond goed waardoor er geen kansen volgde. Vanuit een afgeslagen hoekschop nam Floris Groot de bal nog wel op zijn pantoffel maar het schot ging hoog over. Na de rust was het helaas al snel raak voor CWO al ging daar een fout van Naaldwijkse verdediging aan vooraf, 2-0. Naaldwijk verder in de problemen en tijd voor verversing. Die kwam er met de inbreng van Saïd Adellaoui en Quinten Faas. Beide gaven de witkielen een nieuwe drive. Beide nieuwkomers zorgde voor aanvallende drive en het was Faas die met een goed schot beide de 1-1 liet noteren maar een doelman op zijn weg vond.

    Verder waren een tweetal scrimmages waar Naaldwijk niet het geluk had dat de bal het net vond. De gastheren die zich eigenlijk makkelijk staande hielde wisten nog eenmaal te scoren in de slotfase na een goed uitgevoerde counter, 3-0. Een nederlaag die volgende week hersteld kan worden met een goed resultaat in de derby thuis tegen Lyra.

    Naaldwijk 2 speelde uit bij HMSH 2 en de witkielen speelde fris en fruitig onder aanvoering van Adil Oulad Massoud, die aan de deur klopt van het eerste, die voor de connectie tussen de verdediging en de aanval zorgde. In de aanval liepen Stefan Blok, Sebastiaan Pauwe en Quinten Faas, waarbij Faas terecht door mocht reizen naar het eerste. Zij stichtte voor gevaar en het was zonde was dat witkielen daar zo weinig van profiteerde. Na eigenlijk een comfortabele 3-1 voorsprong liet Naaldwijk de gastheren terugkomen tot 3-3 en leek Naaldwijk op weg naar zeer onnodig puntverlies. De drie punten kwamen toch aan Naaldwijk toe toen de ingevallen Jesse Pakvis de 4-3 binnen wist te werken.

    Naaldwijk 5 had in de studenten van Ariston’80 15 geen partij. De Naaldwijkers wonnen met 3-0 van de gastheren.