• Naaldwijk vergeet de drie punten binnen te halen

De eerste thuiswedstrijd in 2020 voor de competitie was gelijk een zware voor Naaldwijk want tegenstander DWO staat derde met één punt achterstand op de nummer één en twee voorafgaand aan de viertiende speelronde. Op het veld was het verschil op ranglijst niet te zien want de witkielen, staand op de tiende plaats, wist de DWO direct onder druk te zetten. Mede door een sterk middenveld kregen Jordy van Calsteren en Danny Niël mogelijkheden om diep te gaan. Nadat Naaldwijk eerst vergeefs naar de leidsman keek nadat eerst Niël naar de grond werd geduwd en even later Jordy van Calsteren was het schot van Danny Niël dat op weg leek naar een treffer maar het hoofd van de doelman van DWO bleek te groot waardoor het goede schot een hoekschop werd. Naaldwijk bleef de druk er op houden en schoten en een enkele kopbal waren gevaarlijk maar werden keer op keer gekeerd. Aan de andere kant was het verdediging van Naaldwijk die de snelle behendige spitsen van de gasten in bedwang hielden en ervoor zorgde dat Jeffrey Wubben geen grootse reddingen hoefde te verrichten.
    De tweede helft was nog maar kort onderweg toen Naaldwijk zich beloond zag voor het harde werken. Frank Schipper stond aan eind van een goede actie en met zijn inzet, die wel licht van richting werd veranderd, werd de doelman van DWO geklopt, 1 – 0. Naaldwijk leek ook even de controle over de wedstrijd te krijgen in die fase maar de gasten herpakte zicht en zette nogmaals aan. Naaldwijk hield stand en kreeg via Jordy van Calsteren en Danny Niël de kansen om de uit te lopen naar twee of zelfs drie nul. Helaas voor Naaldwijk lukte verder uitlopen niet maar goed om te zien was dat witkielen nu kansen krijgen om te scoren. De onopvallende leidsman Pieterman maakte halverwege de tweede helft zijn enige fout door een hoekschop te geven daar waar het achterbal was. Door de verwarring die er even was ontstond er een gevaarlijke situatie voor het doel van Naaldwijk en helaas voor de witkielen scoorde de gasten de 1 – 1. Teleurstelling alom bij Naaldwijk maar ze herpakte zich wel. Naaldwijk bleef goed voetballen en hardwerken, niemand uitgezonderd en vooral voor elkaar. Mogelijkheden werden er wel gecreëerd maar grote kansen kwamen hier niet uit. In verdedigend opzicht bleef Naaldwijk overeind en dat kan als groot compliment worden gezien want DWO is nu eenmaal individueel gezien de beste ploeg in de competitie. Na het laatste fluitsignaal was duidelijke bij de spelers van Naaldwijk te zien dat zij zeer teleurgesteld waren over de bereikte eindstand van 1 – 1 want gezien een aantal grote kansen was er meer te behalen. Aan de andere heeft Naaldwijk een puike prestatie neergezet tegen een kampioenskandidaat door die op 1 – 1 te houden. Met een dergelijk wedstrijdinzet komen de witkielen echt verder in deze competitie. De eerst volgende wedstrijd is die in Maasland tegen MVV’27 op 8 februari.

Naaldwijk 2 kreeg HVC’10 3 op bezoek en verloor Naaldwijk in september nog nipt van de Hoekenezen dit treffen was een hele andere. Bij rust had Naaldwijk al een 3 – 0 leiding genomen en leek het makkelijk op weg naar een ruime overwinning. Na rust bood HVC’10 echter wat meer tegenstand en kwamen zij terug tot 3 – 1, de tweede strafschop werd raak geschoten daar even daarvoor er één werd gemist. De witkielen schrokken blijkbaar wakker want hierna voetbalde Naaldwijk redelijk relaxt naar vier en vijf één. Wederom een lekkere overwinning en klimt virtueel gezien naar de zevende plaats op de ranglijst.

Naaldwijk 3 beleefde een slechte start van de wedstrijd want binnen een kwartier keken de witkielen al tegen een 2 – 0 achterstand thuis tegen Verburch 3. Voor rust moest Naaldwijk nog een treffer incasseren, 0 – 3. Na de rust acteerde Naaldwijk vele malen beter het scoorde zelf maar incasseerde wel een vierde treffer waardoor er toch werd verlopen van de koploper van de ranglijst.

Naaldwijk 5 zit in een aardige dip want in drie wedstrijden werd maar één punt gehaald. Ook in de vierde wedstrijd kon Naaldwijk geen potten breken en werd er op Westlands grondgebied tegen en bij het Haagse Erasmus met 3 – 0 verloren.

Naaldwijk 6 speelde een lastige wedstrijd tegen en bij KMD. Het vijfde van de gastheren floot zelf de wedstrijd waardoor het soms leek dat het 12 tegen 11 was. Knap was het dan ook dat Naaldwijk met moeite er een 2 – 2 wist uit te slepen.

Naaldwijk 7 kreeg koploper Maasdijk 4 op bezoek en het speelde best wel een aardige wedstrijd tegen de Maasdijkse doelpuntenmachine, 68 voor aanvang van de wedstrijd. De witkielen scoorde wel maar het kon niet voorkomen dat Maasdijk ook tot scoren kwam, drie keer. Naaldwijk verloor met 1 – 3 op de verliespartij van Maasdijk de tweede wedstrijd waarin zij maar drie keer wisten te scoren, in alle andere wedstrijden scoorde zij er ruim meer.