• Naaldwijk weer in de dubbele cijfers

  Naaldwijk moest in opnemen tegen laagvlieger sv Madestein. In Den Haag werd er natuurgras afgekeurd en werd de wedstrijd gespeeld bij buurman Loosduinen. In terugwedstrijd liet Naaldwijk zich nu niet verrassen en was er vanaf het beginsignaal direct druk op de het laatste line van de gastheren. Dit resulteerde al snel in de eerste treffer voor Naaldwijk. Via een schot was het Randy van Schelt die scoorde, 0-1.

  De gastheren waren amper bekomen van de vroege achterstand of de de 0-2 was een feit. Wederom was Van Schelt de doelpuntenmaker. Ook de Naaldwijkse topscoorder Danny Niël scoorde, op aangeven van Floris Groot. Met zijn derde treffer was Randy van Schelt die er 0-4 van maakte. Vanuit een hoekschop was het Demian Kok die de 0-5 binnenkopte, even daarvoor was zijn treffer met hoofd afgekeurd. Jordy van Calsteren wist het net ook weer te vinden door anderhalve minuut later de 0-6 te maken. Ook de zevende treffer viel want na goed stoorwerk van Jeroen Vogels schoot Floris Groot beheerst de 0-7 binnen.

  Na de rust was het duidelijk dat Madestein zich niet helemaal liet afslachten. De oproepen wissels zorgde voor een compacter Madestein waardoor  Naaldwijk lang moest wachten op een vervolg met doelpunten. De mogelijkheden om eerder richting de tien te gaan waren er maar lat, paal en de sluitpost van Madestein waren obstakel. De ban werd gebroken door een goed schot van Demian Kok, 0-8. De negende treffer was een prooi voor Danny Niël die na wederom goed storend werk van Jeroen Vogels scoorde. Even later was de 0-10 een feit. Na een handsbal van een verdediger van Madestein was het Danny Niël die vanaf elf meter de 0-10 binnen knalde. In de slotfase was het de naar voren gestuurde Demian Kok die bekeken de 0-11 binnen wist te koppen.

  Een nieuwe record voor het gedreven spelende Naaldwijk want even later blies de leidsman af.

   

  De minuut van:

  3 Andre Bongaard

  6 Leon de Wilde

  12 Gert Kok

  24 Michel Verkade

  32 Kees Vogels

  34 Gerda Schoenmaker

  37 Tom Verbakel

  70 Henri Kraan

  79 Richard Hagedoorn

  84 Piet van Staalduinen

  90+ Jack en Lianne vd Kruk

   

  Naaldwijk 2 wist weer een keer te winnen door Maasdijk 2 met 3-1 te verslaan na een 3-0 ruststand.

  Naaldwijk 3 had na de winst van vorige week hoop op een gevolg. Helaas lukte dat niet want de gastheren van VDL waren 6-1 te sterk.

  Naaldwijk 5 ontving Lyra 4 en Naaldwijk was de betere van de twee want er werd met 4-1 gewonnen.