• Naaldwijk weet KMD te kloppen

  In de derde ronde van de competitie, maar het was zaterdag 8 oktober pas de tweede competitiewedstrijd vanwege het oneven aantal ploegen in de competitie, trof Naaldwijk KMD op het terrein van de Wateringense witkielen. Naaldwijk kwam ondanks van drie steunpilaren, Jeroen Vogels, Dennis van Dijk en Jari Kuyvenhoven, voortvarend van start. De gastheren stonden al met rug naar har doel bij een vroege vrije voor Naaldwijk. De bal werd bij tweede paal door Demian Kok voor het doel van KMD gelegd waar de vrijstaande Henri Kraan de hoek voor het uitzoeken had en de beheerst de 0-1 wist te maken. KMD toonde echter veerkracht door 6 minuten later al weer op 1-1 te komen. Hierna werd het spel rommelig en geen van de teams lukte het om rust in opbouw te krijgen. Het was KMD dat dacht op voorsprong te komen na zo’n 20 minuten maar gelukkig voor Naaldwijk ging de bal nipt naast. Naaldwijk kom hier weinig tegenover overstekken kijkend naar kansen. Het rommelige spel van beide witkielen teams bleef en zo werd de rust gehaald. De tweede veranderde er niet veel in het vertoonde spel.

  Het leek er juist op dat KMD sterker werd maar ook nu stond het vizier niet scherp van de KMD aanvaller of was het Jeffrey Wubben die de bal voldoende van richting veranderde waardoor de bal op de lat terug in het veld kwam. Iedereen keek al naar de klok en de stand en wilde naar binnen met deze stond toen kwartier van Danny Niël aanbrak, normaal moedigt hij juist zijn ploeg aan bij aanbreken van het laatste kwartier. Na een vrije trap van Jesper den Heijer was het Niël die de bal binnen wist te koppen omdat zijn verdediger niet goed stond opgesteld, 1-2. Naaldwijk was nog niet klaar met juichen of het stond al weer te juichen. De eerder scorende Kraan leverde een goede pass af op wederom Danny Niël. De bal stuiterde perfect op en Niël haalde verwoestend uit en de KMD doelman kansloos, 1-3. Voor Naaldwijk een heerlijk gevoel en Naaldwijk bleef in de slotfase overeind en behaalde zo de eerste overwinning van het nieuwe seizoen.

   

  Naaldwijk 2 leek in het eerste bedrijf tegen Schipluiden 2 klem te hebben maar de paal stond de witkielen in de weg. In tweede helft was het andere koek en moest Naaldwijk twee tegentreffers toestaan en er voor het eerst van dit seizoen geen punten gehaald.

  Naaldwijk 3 vond voor het eerst van dit seizoen het doel, driemaal zelfs, maar de tegenstander deed dit beter en wordt daardoor met 6-3 te winnen.

  Naaldwijk 4 verloor op voormalig Westlands grondgebied nipt van Loosduinen 3. De gastheren waren met 2-1 te sterk.

  Naaldwijk 5 en Velo 7 wisten beide op het veld van vv Naaldwijk het doel te vinden. In een vermakelijke wedstrijd werd het 4-4 .

  Naaldwijk 6 beleefde een super middag door de gasten van Maasdijk 5 van het veld te vegen. De doelpuntenmachine van de witkielen draaide op volle toeren. De gasten konden de dijk weer over na een 5-0 nederlaag