• Naaldwijk wint van Rozenburg

  Naaldwijk had een uitwedstrijd bij Rozenburg. De gastenheren treffen we pas voor tweede keer in competitie, eerste was in het seizoen 2005/2006. De Rozenburgers hebben wel wat met Naaldwijk want Karel vd Ridder speelde in de jaren 60 voor Naaldwijk toen verkaste naar Rozenburg, waar zijn  nazaten nog steeds actief zijn. Voor Naaldwijk begon de wedstrijd goed. Naaldwijk scoorde vroeg in de wedstrijd, 8ste minuut. Vanuit een hoekschop viel de bal voor de voeten van Jesper den Heijer nadat hij eerst al koppend de bal richting het doel bracht en de bal de doelman weer voor zijn voeten kwam waardoor hij de bal binnen kon tikken, 0-1. Rozenburg probeerde controle te krijgen in de wedstrijd maar het slordig spel van de thuisploeg gaf Naaldwijk meer balbezit. Het drukte Rozenburg naar achteren en kreeg kleine mogelijkheden. Rozenburg kreeg uit het niets de op kans op 1-1, miste voor open doel, en dan gaat een oude wet weer op “zelf niet scoren dan scoort de ander”. Jeffrey Wubben gaf een goede lange bal op Floris Groot die zich al lopend ontdeed van zijn opponent. Groot trok de bal goed voor en Danny Niël toucheerde de bal met zijn voet en plaatste hem subtiel in het doel, 0-2. De gastheer was het nu kwijt en Naaldwijk bleef simpel overeind. Het creëerde mogelijkheden door goed te schakelen van kant naar kant via de middenvelders Floris Groot, Leon van der Gaag en Jeroen Vogels. Na de rust leek het even of Rozenburg het heft in handen wilde nemen maar dit offensief werd teniet gedaan door de witkielen. Via een goede assist van uitblinker Floris Groot kwam Tim Zwinkels alleen voor de doelman van Rozenburg en scoorde de 0-3.

  Een weelde voor Naaldwijk.  Het kans op grote score was aanwezig maar de witkielen verzuimde echter verder uit te lopen. Schoten van o.a. Jeroen Vogels, Danny Niël en Sven Heijs werden geblokt en met het hoofd kopte Henri Kraan de bal net over. Naaldwijk liet zich in slaap sussen en zo kreeg Rozenburg kansen. Scoren deden de gasten wel. Met nog een kwartier op klok hadden de Rozenburgers twee pogingen in één nodig om Jeffrey Wubben te kloppen, 1-3. De treffer zorgde echter niet voor een stormloop. Naaldwijk bleef eigenlijk gemakkelijk overeind en het haalde met een degelijke wedstrijd drie nieuwe punten binnen. Volgende week komt Meeuwenplaat op bezoek.

  De Minuut van:

  8ste       Henri Kraan 

  22ste     Marijn Veen

  53ste     Roy Middelburg

  Naaldwijk 2 was in Maassluis te gast bij MSV’71. Even leek het fout te gaan bij Naaldwijk want het tweede van de gastheren nam na een onbegrijpelijke fout van de doelman van Naaldwijk een 1-0 voorsprong. Het was echter Yorick van Leerdam die de fout goed wist te maken op de meest mooi denkbare manier. Leerdam haalde vanaf zo’n 25 meter verwoestend uit en maakte via een bal in de kruising de 1-1 . Hierna was Naaldwijk heer en meester en liep het uit naar 1-4 voorsprong. Even dacht MSV’71 terug te komen, 2-4, maar de witkielen gooide de wedstrijd op slot door de eindstand aan te laten tekenen door er 2-5 van te maken.

  Naaldwijk 3 leek in Loosduinen goed onderweg tegen derde van de gastenheren. Balbezit was er maar de goede eindpass was er niet. Loosduinen was wel effectief en scoorde in een mum van tijd twee keer. Via een goede aanval kwam Naaldwijk op 2-1 maar als snel viel ook de 3-1. Na de rust was er een poging om de wedstrijd naar Naaldwijk te doen kantelen maar het was Loosduinen dat juist scoorde, nog driemaal. Naaldwijk wist nog wel te scoren maar ook nu was dat één treffer zodat er met 6-2 verloren.

  Naaldwijk 4 had een makkelijke middag. Tegenstander en gast VCS 3 was geen partij voor de witkielen. Na negentig minuten was de eindstand 5-0.

  Naaldwijk 5 ontving Die Haghe 5 en had geen geluk. De gasten waren te sterk want zij wonnen met 1-3 van Naaldwijk.