• Naaldwijk zakt door de ondergrens

  Naaldwijk speelde afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen laagvlieger DVO’32. Zij hadden tot deze wedstrijd nog maar 5 punten weten te bemachtigen. Toch was het DVO dat vanaf het begin het spel bepaalde en de duels won. Dit resulteerde gelukkig voor Naaldwijk in mogelijkheden en geen grote kansen, buiten een vrije trap die boven Jeffrey Wubben op de lat uit één spatte. Naaldwijk zette daar vrij weinig tegenover, en al dachten ze aan aanvallen dan was de passing niet zuiver. Wel had de scheidsrechter de verdediger van DVO ‘32 met een rode kaart van het veld moeten sturen na het neerhalen van Tim van der Wel die vrij naar de goal kon lopen. De ruststand was 0-0. In de tweede helft zou je verwachtte dat Naaldwijk zich gaat revancheren, maar niks is minder waar. Het is DVO ‘32 dat in de eerste beste aanval meerdere malen vrij op goal mag schieten en de 0-1 maakt. Hierna kwam er bij Naaldwijk een beetje gif in de ploeg maar dat leverde weinig op. Helaas is het Jari Kuivenhoven (verder prima wedstrijd) die met een fout ervoor zorgt dat het 0-2 wordt. Naaldwijk probeerde hierna nog van alles. Floris Groot kreeg de kans op de aansluitingstreffer maar de keeper red zijn schot met zijn grote teen. Hij mag er dan ook niet in.

  Eindstand 0-2. Naaldwijk moet de scherven bij één gaan rapen en over 3 weken uit tegen CWO uit een ander vaatje gaan tappen.

  De minuut van:

  Geen

  Naaldwijk 2 ontving koploper sc Monster en ondanks dat de witkielen gedurende twee derde van de wedstrijd met tien man wegens een domme rode kaart verloren de Naaldwijk nipt. Na eerst met 10 terug te zijn gekomen tot 2-2 bij rust moest Naaldwijk toch het onderspit delven in de tweede helft. Naaldwijk scoorde nog wel de 3-4 maar veder dan dat kwam Naaldwijk niet. Aan het einde van de wedstrijd was er een treurig feestje vanwege het gedwongen afscheid van de voetbalsport door Bram van den Bos. Bram bedankt voor je inzet en jammer dat de knie niet verder kan!/

  Naaldwijk 3 kreeg subtopper VDL 3 op bezoek en Naaldwijk weerde zich kranig door goed spel te spelen en bij was er dan ook een terechte 1-0 voorsprong. Na de rust werd et 2-0 maar VDL deed wat terug door er 2-1 van te maken. Toch wist Naaldwijk de rust te bewaren en score verder uitbouwen en uit te lopen naar 4-1 waardoor de een tegentreffer van VDL geen effect op dat Naaldwijk drie punten wist te pakken. Voor de witkielen scoorde zoweel Thijs Zwarts als Koen Voogt tweemal.

  Naaldwijk 4 is “on fire” zoals je dat dan zegt want na een goede overwinning van een week eerder werd nu VELO 7 glorieus verslagen door de witkielen. Naaldwijk nam door een schitterende 6-1 overwinning de punten mee naar huis.

  Naaldwijk 6 poetste in haar thuiswedstrijd de nederlaag van vorige week weg. De gasten van Voorschoten ’97 14 werden afgedroogd want Naaldwijk scoorde tien keer en dan maken de twee tegendoelpunten niet uit.

  Naaldwijk 7 had in Den Haag bij Die Haghe een slechte dag want de gastheren van Die Haghe 6 waren voor de witkielen met 5-1 te sterk.