• Naaldwijkse JO9-4 spelers en trainers bijten van zich af.

    Op zaterdag 02-04-2022 stond de wedstrijd tegen de mannen van het Schiedamse Kethel Spaland op het programma. Na de aftrap was het speler Thomas die de eerste doelpunt binnen 10 minuten wist binnen te tikken. Toch lieten de Schiedammers zich niet van de wijs brengen en zou bij het eindsignaal van de eerste 10 minuten op 1-2 voor de Schiedammers staan.

    Jammer genoeg voor de Schiedammers lieten de Naaldwijkers zich ook niet van de wijs brengen. Door van de verdedigers aanvallers te maken en vice vera te doen met de verdedigers. Hierdoor was het Bilal die 2x de bal wist binnen te tikken en zo de score in de eerste helft weer op 3-2 voor de Naaldwijkers wisten te zetten. Hierdoor leek het een hele spannende pot te gaan worden.

    in de eerste 10 minuten van de tweede helft was het vervolgens Alan die de 4-2 wist te maken gevolgd door Noah die de 5-2 wist te maken. Zou het dan toch nog een saaie pot worden verder? Alles behalve! De Schiedammers wisten uiteindelijk weer 2x te scoren. Zo ging de score naar 5-4 waarin de Naaldwijkers toch nog voor stonden. Het laatste doelpunt werd uiteindelijk door Bilal gescoord nadat de bal door Tygo vanaf eigen helft was meegegeven.

    De Naaldwijkse trainer merkte eerlijk en terecht op dat er door een fout bij het wisselen voor een enkel moment 7 man van Naaldwijk in het veld stonden. Om de wedstrijd logischerwijs fair te houden besloot de Naaldwijkse trainer naar de spelbegeleider toe te stappen met de vraag om dit doelpunt af te keuren waar aan ook gehoor werd gegeven. Al snel volgde het eindsignaal en zo wonnen de spelers van Naaldwijk met 5-4. Ook de penalty's werden gewonnen van de Schiedammers, zo was het een lekkere pot voor de spelers. De trainers van beide ploegen hadden nog wel even discussie met elkaar; de Schiedammers vonden dat er partijdig werd gefloten door de arbitrage, iets waar de trainers van Naaldwijk zich totaal niet in konden vinden, zeker nadat ze ook geheel uit eigen beweging netjes hadden aangegeven dat het 6e doelpunt moest worden afgekeurd.

    Uiteindelijk stonden trainers van Naaldwijk pal achter hun beslissingen en zijn ze als een compleet trots team van het veld afgestapt om daarna onder het genot van iets lekkers afscheid te nemen van hun medespeler Luuk.