• Profile Tyrecenter Stehouwer bestendigt haar goede relatie met VV Naaldwijk met een nieuw contract

  Wie afgelopen zaterdag goed heeft opgelet zal het zijn opgevallen dat met dank aan onze vrijwilligers er een nieuwe scorebord geplaatst is. Het scorebord is ook mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Profile Tyrecenter Stehouwer. Afgelopen zomer verlengde Profile Tyrecenter Stehouwer zijn overeenkomst met onze mooie club. Vv Naaldwijk is dankboor voor deze nieuwe overeenkomst en is tevens erg blij met de vervanging van het oude scorebord.

  Wie bij Profile Tyrecenter Stehouwer binnenloopt, ziet een enthousiaste groep medewerkers aan het werk die ervoor zorgen dat de Westlandse chauffeur en automobilist weer veilig op weg kan. Een gedegen onderneming die ook oog heeft voor het verenigingsleven. Wij zijn dan ook blij met verlenging van het sponsorcontract waarmee men met een bord zichtbaar is aan de rotonde van het sportpark en tevens haar naam verbindt aan ons scorebord.

  Over Profile Tyrecenter Stehouwer:

  Bij Profile Naaldwijk, Stehouwer werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld zomerbanden, winterbanden en vierseizoenenbanden.

  Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken bij Profile Naaldwijk, Stehouwer? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

  Profile Naaldwijk, Stehouwer staat graag voor je klaar.

  Voor meer informatie: https://www.profile.nl/vestigingen/naaldwijk/energiestraat-7