• Sinds de eerdere renovatie van de buitengevel van de kantine in 2007 stonden er twee blauwe zee containers achter de tribune langs het Piet Immerzeel pad. Deze zeecontainers waren in slechte staat. 

    Ongeveer vier jaar geleden is een nieuwe krijtkar aangeschaft die zuiniger is in gebruik. De oude grote krijt tank die nog in een van de zeecontainers stond was daarom niet meer nodig. In beide zeecontainers stonden daarnaast nog diverse spullen van meer dan 10 jaar oud die nooit meer gebruikt zijn. Al deze veelal in slechte staat verkerende spullen zijn met een afvalcontainer afgevoerd. Een hele klus. 

    Deze twee zeecontainers zijn vervangen door een aluminium opbouw container. Ruim voldoende, omdat deze container met name voor het opladen van de krijtwagen wordt gebruikt. Niet onbelangrijk dat de krijtwagen goed werkt, want hopelijk kunnen er met het iets verruimen van de corona regels weer meer wedstrijden gespeeld worden.

    Het afbreken en opbouwen is dankzij diverse vrijwilligers tot stand gebracht: Bas Verbeek, Gert-Jan van der Lugt, Iwan den Hollander, Jelle van Waveren, Ronald Zuiderwijk, Jelle vd Scheer, Roelof de Kool, Ton Verheij (lassen van de hekken) en Wim Boekestein.