• Webshop vv Naaldwijk live

  Zojuist is de nieuwe vv Naaldwijk webshop live gegaan. Via deze webshop kunnen vv Naaldwijk artikelen online worden gekocht. Het betreft de kledinglijn van onze nieuwe leverancier Robey. De gekochte artikelen kunnen worden afgehaald bij 100%Football in Wateringen, maar tegen een vergoeding kunnen ze ook thuis bezorgd worden.

  Omdat we snappen dat het lastig is om de juiste maat in te schatten is er tijdelijk de gelegenheid in de kantine de meest gangbare kleding te passen (Domino deal, waarin de Performance trainingspakken, het Counter en Competitor tenue en ook de sokken zitten).

  Gedurende het seizoen zullen er een aantal pasdagen worden georganiseerd door 100%Football Wateringen in de kantine, echter buiten deze gelegenheden om kun je altijd in de winkel in Wateringen tercecht (Herenstraat 90, Wateringen).

  De nieuwe webshop kan worden gevonden via de menubalk op de homepage, via het kopje "Webshop". Click in het menu het kader aan "de clubshop van vv Naaldwijk" en u zal naar de webshop doorgestuurd worden. 

  In de komende maanden is er ook een shortcut te vinden aan de rechterzijde van de homepage (onder de hoofdsponsoren). Click daar op hetzelfde kader en u komt ook in de webshop terecht. 

  Mochten er problemen zijn met bestellen, onduidelijkheden zijn, of mocht je toch nog een foutje tegen komen in de zeer goed gecontroleerde webshop, stuur dan even een mailtje aan sponsor@vvnaaldwijk.nl met het betreffende probleem. Dank voor jullie medewerking. 

  Veel voetbalplezier in de nieuwe kleding!!

   

   

 • Robey

 • 100%Football Wateringen