• Omber verlengt teamsponsoring en wordt Rode Leeuw sponsor

  Een belangrijk deel van de cultuur van onze vereniging is gebaseerd op relaties en families. Zo ook voor Omber Reclame. Al jaren sponsort Omber het team van een van de kleinkinderen en het toont andermaal hoe vv Naaldwijk een belangrijke rol speelt binnen een gezin. Met Anneke van Omber Reclame kwam Arjen de Haan (sponsorcommissie) een nieuwe 3-jarige overeenkomst overeen waarbij een nieuw pakket samengesteld kon worden. Hierin werd de teamsponsoring gecombineerd met een mooi nieuw bord bij het kunstgrasveld.

  Omber reclame is daarmee een van de eerste sponsors die het vv Naaldwijk opleidingsplan omarmt waarbij in plaats van borden langs veld 1, de borden rondom ons opleidingsveld terecht zullen komen. Veld 4 is waar de meeste (jonge) jeugdleden de eerste schreden zetten in hun voetbalcarrière en omdat vv Naaldwijk de opleiding de komende jaren verdere kwaliteitsimpulsen wil geven wordt er gewerkt aan een jeugdplan waarbij de huidige teamsponsors ook betrokken worden.

  Met de nieuwe overeenkomst is Omber reclame ook toegetreden tot de categorie Rode Leeuwen. De Rode Leeuwen kun je omschrijven als de sponsors die door de omvang van hun pakket extra’s krijgen zoals vermelding op de website van vv Naaldwijk maar ook op de tv-schermen in de kantine en in het business home.

  VV Naaldwijk is Omber reclame zeer erkentelijk voor de nieuwe overeenkomst.

  Over Omber Reclame:

  Wij zijn Omber Reclame; een gedreven team, die met een grote dosis passie en creativiteit op professionele wijze bezig is om je ideeën uit te werken en vorm te geven.

  Klantgericht en oplossend, dit doen we al zo’n 30 jaar voor al onze uiteenlopende klanten, en zijn hierdoor een begrip in het Westland en omstreken.

  Ook wij starten iedere morgen op met een kopje koffie of thee, en net als jij zijn we dan weer helemaal bij om ons te richten op het uitvoeren van de verschillende projecten.

  We zijn gespecialiseerd in alle vormen van reclame-uitingen, van gevelreclame, beletteringen, DTP werk tot standbouw.

  Maar ook voor uw vlaggen, spandoeken, presentatiesystemen en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Meer informatie via www.omber.nl