• Omslagpunt

Na drie wedstrijden te hebben verloren werd het toch weer tijd voor de najaarskampioen om een wedstrijd te winnen. Vol goede moed begonnen onze heren en dames van de JO13-2 aan de wedstrijd tegen Victoria. Het begin was alleen voor de tegenstander. Halverwege de eerste helft stonden ze voor met 0-2. Maar de jongens en meisjes hielden de moed er in. Ineens ontstond er ruimte en na een prachtige actie waarin de keeper van de tegenstander werd uitgespeeld wist Yared voor de 1-0 te tekenen. De aansluitingstreffer was een feit. En nog voor de scheidsrechter voor de rust vloot wist Daan na een prachtige voorzet de 2-2 in te schieten. Met deze stand gingen de teams naar de kleedkamer. Na de rust was het toch weer even spannend maar onze keeper Quint wist het team met een paar knappe reddingen op gelijke hoogte te houden. En weer ging Yared alleen op de keeper af die te ver uit zijn doel was gekomen. Met een prachtige stiftbal bracht hij de 3-2 op het scorebord. Halverwege de tweede helft kreeg Heros een voorzet en kon de 4-2 binnen schieten. Dit kon al eigenlijk niet meer mis. En als kers op de taart werd ineens de hele breedte van het veld gebruikt. De bal ging van de ene kant naar de andere kant waar Dominique de bal weer mooi voorgaf. Aan de andere kant werd de bal weer opgevangen en uiteindelijk door goed tikkie takkie voetbal kwam de bal op de schoen van Daan die namens het hele team de 5-2 mocht binnentikken. Eindelijk weer 3 punten en wellicht het omslagpunt voor het team. Op naar de volgende wedstrijd!