• Onnodig gelijkspel

  Naaldwijk en OVV begonnen uiterst voorzichtig aan de wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen die beide ploegen eigenlijk niet mochten verliezen. Behoedzaam werd er geprobeerd aan te vallen maar echt gevaar was er niet. Pas in de slotfase van de eerste helft was er opwinding te zien binnen lijnen van het veld. Op een hoge bal, die in de zestien van OVV stuiterde, liep Tim van der Wel goed door en werd onbeheerst aangetikt door de doelman van OVV waardoor de leidsman de bal op elfmeterstip legde. Jeroen Vogels nam deze beheerst en maakte de 1-0.

  Enkele minuten later was het wederom raak voor Naaldwijk. Weer was de doelman van de gasten niet gelukkig. Zijn pass vanaf de zestienmeterlijn belandde in de voeten van Floris Groot en zag de ruimte achter de doelman en schoot vanaf vijftig meter de bal over de doelman in het lege doel. Op rozen bij rust maar in de tweede helft tapte OVV uit een ander vaatje en speelde wat fysieker. Naaldwijk werd daar onrustig door en zeker nadat motor Dennis Groot het veld moest verlaten haperde het nog meer bij Naaldwijk. Toch had Naaldwijk de wedstrijd op slot kunnen gooien. Zo waren er mogelijk één op één kansen voor Tim van der Wel en Floris Groot beide keren was het de verdediging van OVV die nog net op tijd paraat was. Die ene keer dat de verdediging was uitgespeeld door Van der Wel ging hij voor eigen succes daar wanneer hij oog had gehad voor zijn vrijstaande medespelers had het 3-0 had kunnen staan.

  Daar waar je dan niet zelf scoort zie je vaak dat je opponent dat dan wel doet. Zo ook nú en verdedigend stond het niet goed op dat moment en ineens lag de 2-1 in het doel van Naaldwijk. Amper bekomen van de aansluitingstreffer lag ook de 2-2 er in bij Naaldwijk op een eigenlijk identieke manier. Aan een derde treffer ontsnapte Naaldwijk, dit terwijl het met tien man speelde want Demian Kok had zijn tweede gele kaart gekregen nadat hij zich (geheel onnodig) bemoeide met een opstootje rond Danny Niël, omdat een goede aanval van OVV nipt werd over geschoten. Onnodig twee punten weggegeven zodat de komende wedstrijden met de week belangrijker worden om resultaten te halen en zo voor directe handhaving te gaan.

  De Minuut van:

  43ste     Jelle van Waveren

  45+      Tim van der Wel

  Naaldwijk 2 volbracht geen hele wedstrijd thuis tegen GSD/ESDO 2 omdat de wedstrijd vroegtijdig eindigde na het onwel worden van een speler van de gasten. De bewuste speler hoefde na een langdurig check gelukkig niet mee met de ziekenwagen maar de wedstrijd werd niet hervat.

  Naaldwijk 3 had geen kind aan de gasten van MSV’71 3. De ervaren ploeg uit Maassluis werd overrompeld door de witkielen die er lustig op los scoorde. Na negentig minuten was het 5-0 geworden, door onder meer twee doelpunten van Koen Voogt, voor Naaldwijk en werd er feest gevierd.

  Naaldwijk 4 strijd met gastheer Loosduinen 4 om titel en helaas voor Naaldwijk bleek Loosduinen te sterk voor Naaldwijk. De gastheer won met 3-0 en heeft daardoor evenveel punten als Naaldwijk maar één wedstrijd minder gespeeld.

  Naaldwijk 6 heeft Luca de speler die de witkielen de laatste weken de weg wijst. Zo ook nu in haar uitwedstrijd bij fc ‘s-Gravenzande 13. Door zijn twee doelpunten boekte het zesde weer een mooie 0-2 overwinning.

  Naaldwijk 7 had een in Lyra 12 een leuke tegenstander die jammer genoeg voor Naaldwijk wel won. In De Lier werd het 4-3 voor de gastheren.