• Onnodige nederlaag voor Naaldwijk

  Adel verplicht zou je denken vooraf aan de wedstrijd van Naaldwijk bij OVV. De witkielen waren naar de tweede plaats in de ranglijst gekropen en OVV staat op de dertiende plek van de ranglijst. Naaldwijk werd echter al binnen twee minuten op de feiten op de neus gedrukt door de gastheer. Het niet goed wegwerken van een voorzet en hierna twijfelend optreden in de verdediging leverde de 1-0 op voor OVV. Hierna kreeg OVV nog twee kansen alvorens Naaldwijk maar aan aanvallen kon denken. Voorzichtig werd de aanval gekozen door behoedzaam op te bouwen via met name Tim Zwinkels. In slotfase leek Naaldwijk via Sven Heijs op gelijke hoogte te komen maar vermeend buitenspel zorgde dat de goal werd afgekeurd. Niet veel later was er een hoekschop die werd binnen gewerkt en ruim achter de lijn uit het doel van OVV werd gewerkt. Helaas voor de witkielen stond de scheidsrechter verkeerd opgesteld en had hij geen zicht op de bal en doellijn.

  Ook de VAR was niet aanwezig om de scheidsrechter te assisteren of de leidsman had de supporters van OVV moeten raadplegen want gaven ruiterlijk toe dat het een doelpunt was. Na de rust kwam Naaldwijk sterk uit de kleedkamer. Was het eerst Danny Niël die gevaarlijk was maar net niet scoorde was het in de nastoot die Naaldwijk kreeg Tim Zwinkels die de bal over de doelman van OVV heen lobte, 1-1. Naaldwijk leek herpakt maar toch wilde het niet lukken. Pas in de slotfase werd de druk opgevoerd en had de doorgebroken Randy van Schelt een strafschop moeten krijgen toen hij door twee man onreglementair werd gestopt in de zestien. Geen fluitsignaal volgde dus door en door het aanvallende spel van Naaldwijk gaf het de gastheer de kans voor de counter. Die werd dan ook in blessuretijd goed uitgevoerd door OVV, 2-1. Wat volgde was gepassioneerd slot van Naaldwijk maar het mocht lukken vandaag; de bal viel niet goed en dus verloor Naaldwijk onnodig in Oostvoorne. Volgende week krijgt Naaldwijk streekgenoot HVC’10 op bezoek.

  De Minuut van:

  48ste     Reinier de Koning

  Naaldwijk 2 ging op bezoek bij GSC ESDO 2 en de witkielen begonnen slecht aan de wedstrijd en daar profiteerde de gastheer van, 1-0. Hierna werd het saaie wedstrijd met weinig kansen voor beide ploegen. Na de rust ook hier een snelle treffer voor Naaldwijk via een afstandsschot van ca. twintig meter scoorde Saïd Abdellaoui de 1-1. Dit werd al snel gevolgd door de 1-2 van Yorick van Leerdam. Naaldwijk had de smaak te pakken  want via een kopbal van Mick Lievaart werd het 1-3 vanuit een voorzet van Saïd Abdellaoui. Het slotakkoord was voor de goed spelende Adil Oulad Massoud die na een mooie combinatie met Sebastiaan Pauwe de 1-4 op het scorebord zette. Na een stroef begin een mooie overwinning voor Naaldwijk

  Naaldwijk 5 ontving Scheveningen 5 en de witkielen begonnen meteen scherp aan de wedstrijd en na twintig minuten was er al een 2-0 voorsprong te noteren. Aan het einde van eerste helft was er een goeie redding van de Naaldwijkse doelman wat de 2-1 voorkwam. Die redding was gelijk de inleiding voor een doelpunt van Naaldwijk, 3-0 ipv 2-1 dus. De tweede helft was het plan; geen risico nemen en deze stand vasthouden. Dat lukte goed want tegendoelpunten waren niet, sterker nog het werd 5-0 maar wel gevolgd door een kleine domper, 5-1. Scheveningen gingen hierna druk zetten, waardoor Naaldwijk de ruimte kreeg om te scoren en uit te lopen naar 7-1. Naaldwijk had in Mees Hoogenboom de man van de hattrick en in een Lennart van Antwerpen een man goed past in het Australisch football; schot van drie meter afstand huizenhoog over.

  Naaldwijk 6 kreeg na de domper van vorige week FC ‘s-Gravenzande 13 op bezoek. Naaldwijk gooide de schroom van zich af en speelde een goede wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een mooie 4-1 overwinning.

  Naaldwijk 7 moest haar meerdere erkennen in de gasten van Lyra 12. Zij waren 0-4 een maatje te groot voor het jonge Naaldwijkse team.