• Open Dag VV Naaldwijk

  UPDATE: LET OP! Opendag is afgelast in verband met de slechte weersverwachting!

   

  Op woensdagochtend 26 augustus is het feest bij VV Naaldwijk, want dan is het weer tijd voor onze jaarlijkse Open Dag.

   

  Wat is de Open Dag?

  Voor alle jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar zijn er tussen 9.00 en 12.00 uur allerlei leuke activiteiten te doen. De beste trainers en spelers van onze club staan klaar om het beste in de kinderen naar boven te halen. Denk aan leuke voetbalspelletjes zoals penalty schieten, behendigheid spelletjes en schieten in het gatendoek. Natuurlijk is onze mascotte ‘’Nalukkie’’ ook van de partij! Koffie, thee en limonade is gratis.

  De Open Dag is al jaren een succes bij VV Naaldwijk. Wij hebben in onze jeugd zowel jongens- als meidenteams. Wist je dat onze meidentak ontzettend aan het groeien is? Bij onze vereniging spelen meisjes zowel in eigen teams als tussen de jongens.  

   

  Kleurplaat

  Zorg dat je de flyer van de Open Dag in handen krijgt, want op de achterkant staat een mooie kleurplaat. Als je deze inlevert tijdens de Open Dag is om 12.00 uur de prijsuitreiking van de mooiste kleurplaat!

   

  Hoe zit dat met corona?

  VV Naaldwijk volgt de door het RIVM en de overheid opgelegde richtlijnen en maatregelen. Ons terrein is groot genoeg om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM, zoals het houden van 1,5 meter afstand. Bijvoorbeeld op het terras of op de tribune is er genoeg plek. Was daarnaast goed je handen en hoest of nies in je elleboog. Ook vragen wij je om bij klachten thuis te blijven. Wil je meer weten over ons coronaprotocool? Dan kun je dat hier lezen.

   

  Nog even samengevat:

  Voor wie: alle jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar die willen ontdekken hoe leuk het is om te voetballen.

  Wanneer: woensdag 26 augustus kun je je tussen 9:00 en 9:30 aanmelden. Het feest gaat van start om 9:30 en duurt tot 12:00.

  Waar: Voetbalvereniging Naaldwijk op het Sportpark Hoge Bomen