• Zaterdag 4 juni zijn de nieuwe velden en het opgeknapte Piet Immerzeel pad bij v.v. Naaldwijk officieel geopend.

Na het officiële gedeelte, waarbij de betrokkenen door voorzitter Aris van Daalen werden bedankt, werd het veld geopend.

Uittredend wethouder Sport Dhr. Pieter Varekamp en de nieuwe wethouder Sport Dhr. Anko Goudswaard verzorgden de aftrap van een wedstrijd tussen een jeugdteam van de JO 8 en de veteranen van de Old Boys.

Een wedstrijd die liet zien dat zowel jong als oud gebruik zullen gaan maken van de nieuwe velden, die in de plaats zijn gekomen van het trainingsveld gras en het wedstrijdveld gras. Met deze nieuwe velden, een heel en een half veld in kunstgras, kan v.v. Naaldwijk nog meer uren voetbal aanbieden aan haar leden en dat past volledig binnen de ambities van de vereniging. Een vereniging die de laatste 2 jaar met 30 % spelende leden is gegroeid.

Familievereniging v.v. Naaldwijk bestaat dit jaar 100 jaar en met deze opgeknapte faciliteiten is v.v. Naaldwijk klaar voor een mooie en lange toekomst.

Bestuur v.v. Naaldwijk