• In oktober 2018 tekende Jos Billet van Orthodontiepraktijk ’s-Gravenzande (ook wel "Ortho Billet") een overeenkomst bij vv Naaldwijk voor de sponsoring van 2 jeugdteams. Bij deze overeenkomst kozen Jason en Jos er ook voor om een bord aan de rotonde erbij te nemen.

  Gedurende het zeer geslaagde vv Naaldwijk sponsorevent bij Enjoy eten en drinken in Maart 2019 waren Jason Cruden en Suradj Baldewsing aanwezig en zij genoten van een gezellige avond. Jason vertelde zich trots te voelen toen hij het bord bij de rotonde zag en wilde wel eens een kop koffie drinken om te kijken of Orthodontiepraktijk ’s-Gravenzande nog meer voor vv Naaldwijk kon betekenen.

  Na diverse leuke en enthousiaste gesprekken in de praktijk, wat whatsapp berichten en een serie mails werd op 18 juni 2019 een overeenkomst getekend die Orthodontiepraktijk ’s-Gravenzande voor 6 seizoenen aan vv Naaldwijk bindt als hoofdsponsor van onze gehele jeugdafdeling (JO8-JO19 + MO teams). Gedurende de komende seizoenen zullen alle jeugdteams van vv Naaldwijk er hetzelfde bij gaan lopen, en in een tenue met Orthodontiepraktijk ’s-Gravenzande komen te spelen.

  Orthodontiepraktijk ’s-Gravenzande zal naast de sponsoring ook nog met een ledenactie komen, welke in de aanloop naar het nieuwe seizoen zal worden gecommuniceerd. Ook zullen er nog extra borden geplaatst worden bij het jeugdopleidingsveld (kunstgras veld, veld 4). Hiermee willen we ook de start maken voor de optie voor andere sponsors die onze vv Naaldwijk jeugd willen steunen, en zichtbaar willen zijn rondom de vv Naaldwijk jeugdteams langs veld 4. De nieuwe jeugdsponsorpakketten worden komende maand vorm gegeven en zullen zowel proactief aangeboden worden als op aanvraag beschikbaar zijn.

  Vv Naaldwijk is trots, en zeer blij met de afgesloten overeenkomst die onze opleiding toekomstbestendig maakt, en onze uitstraling uniform. Wij wensen Jason, Jos en Suradj en alle collega’s veel plezier bij vv Naaldwijk, en we hopen dat veel leden de weg naar de praktijk in Gravenzande weten te vinden.

  Over Orthodontieprakrijk ’s-Gravenzande

  Sinds 2014 bieden wij in ’s-Gravenzande onze diensten aan. Sinds november 2017 zijn wij een zelfstandige orthodontiepraktijk in een prachtige pakhuis uit 1820 aan de Langestraat 47. Hierdoor ontstaat meer ruimte en flexibiliteit waardoor we onze patiënten nog beter van dienst kunnen zijn. Deze praktijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt voor de deur gratis parkeren.

   

  https://orthobillet.nl/sgravenzande/ 

  https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forthobillet%2Fvideos%2F1739959186093670%2F&display=popup&ref=plugin&src=video