• Een van de mannen die al vele jaren in de sponsorcommissie is, en een echte vv Naaldwijk man genoemd mag worden, dat is Wim van Etten. Supporter, criticaster, vrijwilliger, de man met het hart op de tong, je kunt op Wim meerdere stempels plakken.  

  Maar Wim is ook de man die nieuwe sponsors weet te raken en ze aan de vereniging weet te binden. Zo ook Power Plastics. Met Maurice van Power Plastics kwam Wim een mooie overeenkomst overeen voor 2 borden bij de rotonde. De borden hangen er inmiddels en vv Naaldwijk is Maurice en Power Plastics zeer dankbaar voor de support aan onze vereniging. 

  Over Power Plastics 

  Zowel thuis als in allerlei takken van het bedrijfsleven en in de recreatiesector is water van de grootste betekenis. Niet zelden is een systeem voor waterbehandeling een bijzonder complexe installatie.  

  Dat vraagt in de eerste plaats om een hoge mate van deskundigheid bij de installateur. Maar ook om onderdelen en producten die dergelijke ingewikkelde en veelomvattende installaties feilloos laten functioneren. 

  Power Plastics ontwerpt en levert onderdelen en totaal oplossingen om dergelijke ingewikkelde en veelomvattende waterinstallaties feilloos te laten functioneren. Sinds 1981 is onze groothandel uitgegroeid tot een toonaangevende importeur, exporteur en leverancier van een uniek breed assortiment aan producten voor verschillende disciplines. 

  Wij bieden een volledige reeks producten & diensten aan die speciaal kunnen worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Denk aan Power Plastics als een uitbreiding op uw mogelijkheden, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met de grootste zorg voor uw budget en tijd. 

  Voor meer informatie kijk op onze website: https://www.powerplastics.nl/nederlands/over-ons/bedrijf/  

 • Power Plastics

 • Power Valves