• Profile Naaldwijk, Stehouwer sponsor scorebord vv Naaldwijk en rotonde bord

  Zoals u heeft kunnen lezen, groeit het aantal sponsors bij vv Naaldwijk. Het netwerk wat dit met zich meebrengt verbindt ons steeds vaker aan bedrijven die niet eerder, of voor lange tijd geen sponsor geweest zijn.

  Via het netwerk van onze voorzitter Aris van Daalen kwam de sponsorcommissie in contact met Willem Stehouwer. Willem was direct enthousiast over het idee om te sponsoren, en zodoende ging Arjen de Haan langs bij Willem Stehouwer in zijn locatie op het industrieterrein in Naaldwijk. Na enige toelichting van de opties koos Willem voor een bord langs de rotonde en wilde hij ook zijn reclame-uiting op het scorebord langs veld 1 hebben.

  Profile Naaldwijk, Stehouwer ging akkoord met een prachtige overeenkomst waar we als vv Naaldwijk zeer blij mee en dankbaar voor zijn.

   

  Over Profile Naaldwijk, Stehouwer:

  Bij Profile Naaldwijk, Stehouwer kunt u terecht voor:

  Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud bij Naaldwijk

  Met onze vestiging in Naaldwijk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

  Lichtmetalen velgen en banden met velgen Naaldwijk

  Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Naaldwijk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen.

  APK keuring in Naaldwijk

  APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Naaldwijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Naaldwijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

  Auto onderhoud Naaldwijk

  Voor auto onderhoud in Naaldwijk bent u bij de Profile Car & Tyreservice Naaldwijk aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

   

  Meer over Profile Naaldwijk, Stehouwer via https://www.profile.nl/vestigingen/naaldwijk/energiestraat-7?gclid=CjwKCAjwlovtBRBrEiwAG3XJ-8M7Ca43uVIK3hMQyQhpYMQZEmyy3or_gCjvwWDNERhBnSCPOnsIixoCvI4QAvD_BwE