• Puntendeling voor Naaldwijk

  Naaldwijk ontving het één plaats lager staande Loosduinen en het is dus zaak om te winnen om zodoende uit de onderste regionen te komen. Naaldwijk begon goed aan de wedstrijd en wist Loosduinen in de eigen zestien te duwen. Overtredingen waren in de beginfase van Loosduinen om de witkielen af te stoppen en zo werd Rashidi Gilkes neergelegd op zo´n 20 meter van het doel. Dennis van Dijk ging achter de bal staan en wist Naaldwijk al na zo´n 5 minuten op voorsprong te zetten. Naaldwijk ging hierna op zoek naar de zijn tweede treffer. Zo was Thomas Karsten zeer actief en leverde hij gevaarlijk voorzetten af en waren er schoten van Dennis van Dijk en Jeroen Vogels. Karsten zelf kreeg zelf een schietkans maar zag zijn over het doel heen vliegen. Loosduinen maakte echter gebruik van de aanvalsdrift van Naaldwijk en speelde verschillende counters gevaarlijk uit. Gelukkig voor Naaldwijk was de aanval van de Loosduiners niet scherp en anders was daar Jeffrey Wubben voor Naaldwijk die redding bracht. Spijtig was dat de Naaldwijk verdedigers Wubben niet ondersteunde na een redding door de bal weg te roeien. De bal bleef gevaarlijk voor het doel van Naaldwijk liggen en kon door een gevaarlijk inglijdende Loosduiner in het doel worden gewerkt geheel tegen de verwachting in, 1 – 1. Naaldwijk kon opnieuw beginnen en ook deed Naaldwijk dat. De kansen werden echter minder. Jordy van Calsteren kreeg nog wel een grote nadat de bal na een schot van Jeroen Vogels via de lat terug het veld in kwam. Helaas was Van Calsteren te ver doorgelopen en moest hij corrigeren hierdoor kon hij niet voldoende snelheid meegeven aan de bal om zijn rebound tot doelpunt te promoveren.
  Na de rust bleef het een duel waarin beide ploegen hard werkte maar goed voetbal was ver te zoeken. Naaldwijk probeerde wel maar de juiste eindpass kwam er niet, terwijl voorbereidend werk er goed uitzag. Rashidi Gilkes kreeg een kleine kans maar kon zijn voet niet goed achter de bal krijgen. In de lucht werd veelvuldig Laurens Bouritius gezocht maar ook hij kreeg de bal de niet zo dat hij de voorzetten kon omzetten in kansen op een doelpunt. Het is spijtig voor Naaldwijk maar het bleef bij 1 – 1 waardoor de aansluiting met de subtop weg is. Volgende week in de uitbeurt bij Schipluiden zijn er weer nieuwe kansen voor Naaldwijk om te herrijzen.

  Naaldwijk 2 ontving KMD 2 en wist voor de tweede maal te winnen. Voor Naaldwijk kwam de 3 – 1 winst goed uit want KMD stond hoger op de ranglijst, één plaats, en door de overwinning komt Naaldwijk nu op gelijke hoogte met KMD.

  Naaldwijk 3 ontving VCS 2, ook wel het oude Hercules, en Naaldwijk deed het goed al voelde het zich op het laatst bestolen van de overwinning. Nadat Naaldwijk een 3 – 2 voorsprong had genomen kwamen de gasten nog op 3 – 3. In de slotminuten leek Sander Valstar op aangeven van Nico van den Bos op een schitterende manier de 4 – 3 te maken maar een vlaggende assistent deed de scheidsrechter van dienst het doelpunt annuleren, helaas geen VAR, zodat het bij 3 – 3 bleef.

  Naaldwijk 4 moest hardwerken om de punten om De Hoge Bomen te houden want de gasten van FC ’s-Gravenzande 7 gaven goed partij. Bij rust stond het 2 – 1 en de thee waren beide ploegen nog éénmaal succesvol waardoor Naaldwijk met 3 – 2 wist te winnen.

  Naaldwijk 5 speelde in Schipluiden tegen het 4 van de geelhemden. De gastheren zijn kampioenskandidaat en dat merkte de Naaldwijkers. Naaldwijk kon weinig inbrengen en keerde dan ook met een 2 – 0 huiswaarts.

  Naaldwijk 6 kon in Delft ook geen potten breken tegen Vitesse Delft 7. De gastheren wonnen makkelijk met 3 – 0 .

  Naaldwijk 7 leek op de goede weg maar werd door Verburch 7 weer terug op aarde gezet. Op eigen bodem wist Naaldwijk de oranjehemden niet te stoppen. De gasten wonnen ruim want het werd 0 – 9.