• Puntendeling voor Naaldwijk en Lyra

  De weergoden leken vooraf roet in het eten te gooien om de Naaldwijk tegen Lyra op het hoofdveld van de witkielen te laten. Gelukkig bleek het veld na herkeuring goed genoeg om de wedstrijd op het sfeervolle hoofdveld te spelen ondanks het druilerige weer bleef het veld goed, een compliment voor het onderhoudsbedrijf. De spanning van wel of niet op het hoofdveld spelen was groter dan dat de spelers op veld lieten zien na aanvang van de wedstrijd. Duidelijk zichtbaar was dat de Naaldwijk en Lyra goede bekenden zijn en zij niet in elkaars val willen lopen. Kansen waren spaarzaam, al zorgde de Lierse doelman bijna voor een Treijteltje, en stond de kunst van geen doelpunt tegen krijgen hoog in het vaandel.

  Na de teleurstellende eerste heft ging tweede van start waarbij Lyra meer initiatief nam. Hierdoor ontstond er een iets meer van wedstrijd waarbij Lyra druk ging zetten en Naaldwijk kon counteren. De doelmannen kregen hierdoor ook meer werk Ondanks het andere spelbeeld duurde het tot tweede gedeelte van de tweede helft dat er kansen kwamen. Die kansen waren er eerst voor Lyra. Gelukkig voor Naaldwijk hielp Lyra de witkielen door de hun eigen schot van de doellijn van Naaldwijk te halen. Niet veel later was het de jubilerende doelman van Naaldwijk Jeffrey Wubben, speelde zijn 200ste wedstrijd, die met een katachtige redding een doelpunt voorkwam. Naaldwijk kreeg wel kansen zo werd Yorick van Leerdam alleen voor de Lierse gezet bij de laatste het duel won en waren schoten die geen doel troffen of werden aanvallen afgevlagd. De nul nul was in de maak al leek een kopbal van Danny Niël daar verandering in aan te brengen maar het volle terras zag de bal nipt overgaan.

  Aan andere zijde dacht ook Lyra in de slotminuten de winst binnen te halen maar hier verdween de bal nipt naast het doel. Een gelijkspel na negentig minuten waarbij de spanning van wel of niet spelen op het hoofdveld groter was dan de wedstrijd was en werd het hoogtepunt al voor de wedstrijd gevierd door de huldiging van Jeffrey Wubben of het moet zijn redding geweest zijn. Op naar 15 april om daar tegen en in Schipluiden de volgende competitiewedstrijd te spelen.

  Naaldwijk 3 ging op bezoek bij de koploper HVC’10 3. De witkielen weerde zich kranig in Hoek van Holland maar konden voorkomen dat de gastheren wonnen ondanks dat Naaldwijk driemaal wist te scoren. HVC’10 wisten viermaal te scoren zodat de punten in de Hoek bleven.

  Naaldwijk 5 ontving RAS 4 en helaas lukte het niet voor de witkielen deze keer. RAS wist Naaldwijk met 1-3 te verslaan.

  Naaldwijk 6 was ook actief in Hoek van Holland en ook zij namen geen punten mee naar Naaldwijk. Het zevende van de Hoekenezen waren met 4-1 te sterk.