• Remmerswaal Notariskantoor shirtsponsor JO17-2

  • Twee weken geleden ging trotse sponsor Frans Remmerswaal van Notariskantoor Remmerswaal op de foto met onze JO17-2. Sponsorcommissielid Wim van Etten, die Frans kent van de tennis, regelde de overeenkomst en het fotomoment. Wij zijn er trots op dat onze JO17-2 in deze nieuwe tenues met het mooie kantoorlogo op de borst de competitie kan vol maken. Remmerswaal notariskantoor tekende een 3 jarige overeenkomst waardoor ook de komende jaren onze JO17 jeugd er netjes bij zal lopen.

    Het kantoor van Remmerswaal verhuist binnenkort van Honselersdijk naar Zandevelt plein 42 in ’s-Gravenzande. VV Naaldwijk wenst Remmerswaal notariskantoor met al haar personeel een goede verhuizing en heel veel succes in het nieuwe pand toe.

    Over Remmerswaal notariskantoor:

    Met dit kantoor wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht. Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn.