• Renewi verlengt sponsorovereenkomst met vv Naaldwijk

  Sedert jaren is Renewi, als van Vliet Contrans, al sponsor bij vv Naaldwijk. Omdat de bestaande overeenkomst al even verlopen was, en het bord aan vernieuwing toe was werd contact gezocht met Renewi. Met Patrick van Renewi werd een rondje op het sportpark gedaan en werd snel duidelijk dat hij interesse had in zowel een nieuw bord als ook het voorzien van stickers op de prullenbakken op ons sportpark. Het nieuwe bord van Renewi is inmiddels opgehangen en de stickers zullen binnenkort geplaatst gaan worden. VV Naaldwijk is Renewi dankbaar voor de nieuwe (verlenging) overeenkomst en we verwachten dat alle leden en bezoekers hun best doen om samen met Renewi vv Naaldwijk schoon te houden. 

  Over Renewi: 

  We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval 

  Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. 

  Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. 

  Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen. 

  Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.