• Revanche voor Naaldwijk

  Tegen VDL 1 had Naaldwijk1 wat goed te maken, in de uitbeurt voor de witkielen werden zij afgedroogd door de Maassluissenaren, 5 - 1. Naaldwijk liet vanaf de aftrap op het eigen hoofdveld zien dat inderdaad de bedoeling was, revanche nemen. Het was dan ook terecht dat Naaldwijk op 1- 0 voorsprong door de plaag van de VDL verdediging Thomas Karsten. Karsten zorgde door een goede loopactie dat de opgekomen Dennis van Dijk in een vrije positie kwam op links en de bal perfect voor kon geven. Hier was Karsten weer opgedoken en kopte snoeihard de bal de in het doel van VDL, 1 - 0. Een paar klokrondjes later verschalkte Thomas Karsten de doelman van VDL via een lob maar de bal stuiterde net naast paal. Jammer was dan ook te zien dat VDL op 1 - 1 kwam nadat Naaldwijk de bal niet uit de zestien weg kreeg. Niet getreurd want Naaldwijk kwam op 2 - 1 dacht iedereen. Danny Niel ontsnapte aan buitenspel ging alleen op de Maassluise doelman af maar was niet zelfzuchtig en zag de vrijlopende Thomas Karsten naast zich en legde bal op zij. Karsten bleef netjes achter de bal en scoorde de 2 - 1. Vreemd genoeg nam scheidsrechter Pieterman dit signaal over. Naaldwijk bleef veld technisch gezien de betere van de twee en de stoorzender van VDL-se opbouw Jordy van Calsteren zag zijn schot via de voet van doelman van VDL terug het veld in komen. Op slag van rust was het Danny Niël die de kans op een tweede treffer van Naaldwijk door alleen op de doelman af te lopen. Helaas voor Naaldwijk werd het Niël voldoende lastig gemaakt waardoor de rust met 1 - 1 werd gehaald.

 • In de tweede helft bleef Naaldwijk de overhand houden en was het Thomas Karsten die Naaldwijk op sleeptouw nam. Eerst was Karsten met schot gevaarlijk, net naast, om daarna te ontsnappen aan de zijn verdedigers maar was te laat om de bal voor de uitgekomen doelman weg te kunnen en dan zijn tweede treffer te produceren. Die tweede treffer kwam er wel en weer was de jonge Karsten zijn verdedigers te snel af en scoorde zijn tweede, 2 - 1 , met een nog een half uur voor de boeg. VDL leek moedeloos te worden en wist niet hoe het Karsten moest verdedigen. Alleen via een overtreding leek dat te lukken want nadat Karsten weer op pad was werd naar de grond getrokken terwijl de weg vrij was naar het doel. Daar waar iedereen dacht aan rood kreeg de verdediger zelfs geen geel. Niet veel later werd het toch 3 - 1 door Thomas Karsten. Wederom ontsnapte hij en plaatste beheerst de bal langs de doelman van VDL en scoorde. 

 • Ook bij de vierde treffer was Karsten betrokken en als aangever. Vanaf rechts was het Karsten die vanaf de achterlijn voorgaf en de inlopende Danny Niël tikte bij de eerste paal de 4 - 1 in. Tussendoor had VDL wel de kans gehad om de 3 - 2 te maken nadat zij de bal vanuit een vrije trap op de lat plaatste. Dit was dan ook het enige wapenfeit van de gasten. Dit had een mooie wedstrijd geweest voor een aantal VAR momenten om scheidsrechter Pieterman te ondersteunen in zijn beslissingen. Maar waar de Var niet nodig was bij het laatste fluitsignaal. Precies na 90 minuten blies Pieterman af een goede beslissing om bij een 4 - 1 geen blessuretijd bij te trekken. Voor de vierde maal op rij dus winst voor Naaldwijk maar door winst van andere concurrenten blijft spannend.

 • Naaldwijk 2 speelde tegen FC ’s-Gravenzande en het was aan Jeroen Wubs te danken dat Naaldwijk bij rust thuis met een 0 - 0 stand thee ging drinken. Na de rust was Naaldwijk wel gevaarlijk maar scoren zat er niet. De gasten deden dat wel zodat Naaldwijk in de slotfase een 0 - 1 achterstand moest wegwerken. Dat lukte wederom weer. Via tweemaal Johan de Bloois sleepte Naaldwijk de overwinning over de eindstreep.
  Naaldwijk 4 speelde in ’s-Gravenzande tegen FC 7. De witkielen lijken de eindsprint in te zetten want ook nu werd er gewonnen. De gastheren werden door Naaldwijk met 0 - 1 verslagen en zo een plaats te stijgen in de ranglijst.
  Naaldwijk 5 moest zaken doen in Honselersdijk tegen het zesde van de gastheren om zo de aansluiting te houden met top. Naaldwijk deed het door goed samenspel en daadkracht. De witkielen klopte de oranjehemden met 1 - 2 en maakt de aansluiting top 3.
  Naaldwijk 6 had een lastige uitwedstijd voor de boeg want de koploper FC ’s-Gravenzande 14 stond de witkielen op te wachten. Naaldwijk beet van zich af en zorgde via een 1 - 1 eindstand dat de gastheren koploper af waren.
  Naaldwijk 7 kreeg de koploper Verburch 6 op bezoek. Helaas voor Naaldwijk kon Naaldwijk niet stunten en verloor het met 1 - 6.