• Rijk Zwaan verlengt sponsorovereenkomst als Hoofdsponsor jeugdtoernooien

Rijk Zwaan nog 3 jaar hoofdsponsor jeugdtoernooien vv Naaldwijk

Het is alweer 3 jaar geleden dat Rijk Zwaan hoofdsponsor werd bij vv Naaldwijk voor de jeugdtoernooien. Met dank aan Rijk Zwaan kunnen we als vereniging aan alle deelnemers een beker en een herinnering aanbieden tijdens de toernooien. Hiernaast verzorgt Rijk Zwaan ook nog de gezonde groentesnacks waar de deelnemende jongens en meisjes graag gebruik van maken. Het doet ons dan ook goed dat Rijk Zwaan de overeenkomst voor de toernooien met 3 jaar heeft verlengd en ook de komende jaren bijdraagt aan een mooi toernooi voor onze jongens en meiden.

Open Dag en Regio cup 2021.

Omdat vanwege Corona het lange tijd zeer onzeker was of er toernooien georganiseerd konden worden, zijn de toernooien voor 2021 helaas afgelast. Maar gelukkig heeft Rijk Zwaan ons initiatief omarmd om dan dit jaar, in plaats van de toernooien, de K.N.V.B Regio cup en de vv Naaldwijk open dag als sponsor in te vullen. Voor de open dag zullen er dan ook weer de groente snacks zijn, en op de regio cup dagen zult u de vlaggen van Rijk Zwaan op het sportpark zien wapperen.

VV Naaldwijk is er trots op Rijk Zwaan als hoofdsponsor voor onze jeugdtoernooien langer te verbinden, en we zijn Rijk Zwaan zeer dankbaar dat ze meedenken dit jaar en onze open dag en regio cup dagen als alternatief sponsoren.

Over Rijk Zwaan

Rijk Zwaan is een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 2.800 medewerkers in 30 verschillende landen (www.rijkzwaan.com/nl) . De hoofdvestiging van Rijk Zwaan is gevestigd in De Lier, waar ook alle internationale activiteiten worden aangestuurd.

Familiebedrijf

Rijk Zwaan is voor circa 90% eigendom van drie families. Ongeveer 10% van de onderneming is via werknemersparticipatie in handen van een grote groep medewerkers. Rijk Zwaan past prima bij de familievereniging die vv Naaldwijk is. Verschillende (oud)spelers en leden zijn werkzaam bij Rijk Zwaan, waaronder Aike van den Bos (speler vv Naaldwijk Zaterdag 1, en lid van de sponsorcommissie).