• Ruitenzeven nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  VV Naaldwijk groeit en bloeit. Met een groeiende jeugdafdeling en totaal ledenbestand is de vereniging in ontwikkeling, De accommodatie spreekt ook aan en wordt alom gewaardeerd door bezoekende verenigingen. Dat ook steeds meer sponsors zelf de vereniging vinden is dan ook prettig voor de sponsorcommissie. Zo ook R7, schoonmaakservice en glazenwasser, die contact opnam met Arjen de Haan over de opties om een bord te plaatsen bij de rotonde aan de Galgeweg. Na enig overleg tussen Danny van der Wielen (eigenaar R7) en Arjen was de overeenkomst snel afgesloten. Het bord hangt inmiddels langs de weg, en is ook te vinden tussen de fotos op de website van ruitenzeven!

  VV Naaldwijk waardeert het enorm dat R7 als sponsor onze groeiende en gezellige familievereniging ondersteunt!!

   


  Over R7

  R7 gaat voor langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers. Iedere dag willen wij topprestaties leveren, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren zijn. Door onze ruime praktijkervaring staan wij voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid.

  Bij elke opdracht worden de wensen van de klant goed besproken. Wij dragen zorg voor een goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers en medewerkers.

  Met goedgekeurde materialen, een fris team met een opgeruimd karakter staan wij garant om het niveau en de kwaliteit op peil te houden, waardoor wij al sinds 2010 schone ramen, gevels, vloeren en een goede service leveren!


  Meer over RUITEN7: https://www.ruitenzeven.nl/over-ons/