• Sanistunter Naaldwijk nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Nadat eerder Keukenstunter Naaldwijk al sponsor geworden was, is nu ook Sanistunter Naaldwijk sponsor bij vv Naaldwijk geworden. OOK zij hebben gekozen voor een combinatie tussen vast en variabel sponsorschap. In overleg met elkaar werd besloten tot een mooi pakket waarin er 2 borden geplaatst zullen worden (rotonde en bij veld 4 – kunstgras), en waarbij zowel de vereniging als de leden van vv Naaldwijk profiteren wanneer men een badkamer aanschaft op vertoon van de binnenkort beschikbare flyer. Deze flyer zal in de kantine aanwezig zijn, maar mocht u deze niet aantreffen of kunnen vinden, neem dan even contact op met de sponsorcommissie via sponsor@vvnaaldwijk.nl

  VV Naaldwijk is blij met Sanistunter als nieuwe sponsor en wij hopen dat vele vv Naaldwijk leden die nadenken over een nieuwe badkamer Sanistunter zullen opzoeken!!

   

  Over Sanitunter Naaldwijk

  Wij heten u van harte welkom bij Sanistunter Naaldwijk. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent uw badkamer. Van een geheel nieuwe badkamer tot de renovatie van uw sanitair. Wij assisteren u graag en helpen u waar nodig. In onze prachtige showroom aan de Gezelstraat kunt u volop inspiratie opdoen voor uw badkamer.

  Service bij Sanistunter Naaldwijk

  Naast het leveren van de mooiste badkamers, hebben wij onze service hoog in het vaandel staan. Al onze adviseurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunde om u persoonlijk te assisteren bij een belangrijke aanschaf. Wij doen dit dagelijks, maar snappen maar al te goed hoe moeilijk de aanschaf van een nieuwe badkamer kan zijn. Samen met u gaan wij op zoek naar het geschikt sanitair, geheel naar uw wens & natuurlijk binnen uw budget.

  Kom gerust langs bij dé badkamerwinkel van Naaldwijk voor een kopje koffie en ontdek een badkamer in uw persoonlijke stijl. Tot ziens bij Sanistunter Naaldwijk!