• Na de laatste competitiewedstrijd van het 1e elftal tegen DWO namen we afscheid van Michiel van den Berg en Wouter van Alphen. Eerstgenoemde stopt na een succesvolle carrière die hij begon én afsloot bij vv Naaldwijk. Tussendoor kwam hij uit voor Sparta en ´s-Gravenzande. Wouter keert terug naar de club van zijn jeugd , MVV´27.

  Tegenover deze twee spelers die stoppen, staat de komst van twee nieuwe spelers. Tim van der Wel en Randy van Schelt komen vanuit de JO19 over. Na het afscheid van een aantal oudgedienden vorig seizoen zet de verjonging komend seizoen dus verder door.

  Het afgelopen seizoen verraste het eerste elftal iedereen en behaalde het een keurige vijfde plaats met 42 punten uit 26 wedstrijden. De mannen van hoofdtrainer Harry Akkermans en de nieuwe assistent-trainer John van Veen zullen er ongetwijfeld alles aan doen om weer goed voor de dag te komen. Dat dit geen gemakkelijke opgave zal zijn, staat nu al vast.

  Sterke clubs als Monster, Verburch en DWO liepen in de nacompetitie de promotie naar de tweede klasse mis en zullen dus volgend jaar (bij een zelfde poule-indeling) weer onze tegenstanders zijn. Daarbij komt een verzwaarde degradatieregeling.  

  Eerste oefenwedstrijd op zaterdag 6 augustus

  De selecties – ook voor het tweede en derde elftal – starten op dinsdag 2 augustus met de eerste training van het nieuwe seizoen. Ons vlaggenschip speelt vervolgens op zaterdag 6 augustus de eerste oefenwedstrijd, uit tegen Strijen. Een week later volgt thuis de traditionele oefenwedstrijd tegen Westlandia. De eerste van drie bekerwedstrijden vindt plaats op zaterdag 3 september en de competitie begint op 24 september.

  Maar eerst gunnen we de spelers, trainers, verzorgers en leiders een aangename zomerbreak toe (vorig jaar duurde die maar twee weken). Om begin augustus uitgerust en opgeladen aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

  Nieuw lid technische commissie (TC)

  Wegens drukke werkzaamheden heeft Michael Koers moeten besluiten te stoppen met de TC. In zijn plaats hebben we Marcel Verbeek, oud eerste elftalspeler van de zomi’s, bereid gevonden om zijn plaats over te nemen. We wensen Marcel veel plezier in onze TC. Hieronder ziet u de huidige samenstelling van de TC. Mocht u vragen hebben, schiet dan gerust een van onderstaande personen aan.

   

  • Goos vd Bos         06 – 41553680           goosvdbos@kabelfoon.nl
  • Erik Heijs              06 – 12509970           eheijs@beekenkamp.nl
  • Rene Lievaart       06 – 51808992           renelievaart@hotmail.nl        
  • Marcel Verbeek    06 – 11282434           marcelverbeek1973@gmail.com
  • Leo van der Wel   06 – 81542481           lemawel@caiway.nl
  • Leon de Wilde      06 – 51511078           dewilde@tabaktiefnet.nl