• Slecht weer, zwaar veld, slechte wedstrijd voor Naaldwijk

    De regen leek vlak voor de wedstrijd nog roet in het eten te gooien bij de wedstrijd van Naaldwijk thuis tegen Duindorp. In vijf minuten tijd stonden gedeeltes van het veld onder water. De scheidsrechter van dienst dhr. Hornes oordeelde dat er geen gevaar voor de spelers was dus wedstrijd ging door. De stortbuien die volgde maakte het veld zeker niet beter en spel van beide teams nam een zelfde vlucht. Het publiek wat er was werd niet warm van getoonde spel waarbij Naaldwijk wel probeerde maar tegen een muur van spelers opliep van de gasten. Het enige gevaar wat Naaldwijk kon noteren was een schot van Laurens Bouritius die door de Duindorpse sluitpost uit de hoek werd getikt. Ander opvallend gebeuren in het eerste bedrijf as het uitvallen van Michiel van den Berg, hamstring, waardoor Naaldwijk een ervaren kracht verloor.
    In rust werd nog met man en macht geprobeerd om middels prikken het veld in een betere conditie te krijgen maar dat lukte niet en ook nu werd na een beoordeling besloten de tweede helft aan te vangen. Het zware veld maakte het spel niet beter dan de eerste helft. Wel was er voor een verdubbeling van het aantal kansen ten opzichte van de eerste helft. Rik Kuperus kwam na een goede voorzet een teenlengte tekort om tot scoren te komen en Jeroen Vogels wurmde zicht in de slot door het drukke centrum en leek even oog in oog te komen met de doelman van Duindorp maar juist op dat moment was er een voet van een Duindorp-speler die dwars zat. Bijna in het donker, het licht van “Henk Malestein” was al ontstoken blies scheidsrechter deze laatste competitie wedstrijd van 2019 ten einde bij een stand van 0 – 0.

    Naaldwijk 4 begon aan een topduel in de competitie want de virtueel leider sc Monster 5 kwam op bezoek. Ook hier waren de weersomstandigheden van invloed want bij een 1 – 1 stand werd de wedstrijd gestaakt in de rust wegens het slechte veld.