• Spektakel in blessuretijd

  Op de ranglijst zijn de ploegen van de wedstrijd Naaldwijk Victoria ‘04 aan elkaar gewaagd en dat bleek ook in het onderlinge treffen op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. De witkielen waren nu wel bij de les in de eerste minuten daar waar je zag dat de gasten daar hun winst wilden halen. Naaldwijk stond nu goed en zo bleef het bij 0-0. Zelf was Naaldwijk via Randy van Schelt, Danny Niël en Tim van der Wel gevaarlijk, maar tot doelpunten kwam het niet. De wedstrijd golfde juist op en neer op het middenveld, waarbij de kansen spaarzaam werden. Al werd er in de slotfase een doelpunt van de gasten afgekeurd wegens duwen. De tweede helft was het juist Victoria ‘04 dat teugels aan trok en Naaldwijk onder druk wist te zetten. Onder aanvoering van de uitstekend keepende Jeffrey Wubben wist Naaldwijk de doelpogingen te voorkomen. Het duurde lang voordat Naaldwijk onder de druk uit kwam en zelf voorzichtig aan aanvallen kon denken. Randy van Schelt en Danny Niël probeerde het maar ook aan de zijde van de gasten stond een prima doelman.

  In het tweede gedeelte van de tweede helft golfde het spel weer op en neer en Naaldwijk ontsnapte aan een achterstand, doelpunt afgekeurd wegens buitenspel, en het kreeg zelf kleine kansen. Nieuwkomer Leon van der Gaag kreeg een uitstekende kans om de trekker over te halen maar zag Tim van der Wel er beter voor staan in zijn ogen, helaas was de pass net niet goed genoeg.

  Nadat Victoria ’04 weer twee grote niet wist te verzilveren leek  de wedstrijd op 0-0uit te komen totdat ineens de bal wel bij Naaldwijk in het doel lag. De 0-1viel, daar waar Naaldwijk nog aan een overtreding van de aanvaller van Victoria‘04, in de slotminuut, waardoor het lastig zou worden om nog een resultaat te halen. Vol passie ging Naaldwijk de blessuretijd in en dat leverde een viertalhoekschoppen op die allen gevaarlijk waren. De laatste hoekschop was de beslissende. De bal werd prima in vijfmetergebied gelegd en via een scrimmage wist Jesper den Heijer de bal in het doel te schieten. Een hele lekkere 1-1 die Naaldwijk goed kon gebruiken. Wellicht kregen de witkielen te veel door dit punt in de slotminuut, maar het is een verdienste van het team dat het 1-1 werd.

   

  De minuut van:

  90+ Kees Valstar

  Naaldwijk 2 kreeg het lastige Maasdijk 2 op bezoek en keek al snel aan tegen een achterstand nadat Maasdijk de strafschop verzilverde. De witkielen bleven het echter proberen en hadden ook het betere van het spel maar doelpunten werden er niet gemaakt.  Zo zie dat goed spel niet prijs beloond wordt.

  Naaldwijk 3 ontving Honselersdijk 4. Het werd een degelijke wedstrijd van de witkielen en die knap met 3-1 wisten te winnen.

  Naaldwijk 5 was net de mindere van FC ‘s Gravenzande 12. Na een spannende slotfase verloor Naaldwijk met 1-2.

  Naaldwijk 6 nam uit Vlaardingen geen punten mee na de wedstrijd tegen Zwaluwen 5. De gastheren waren met 2-1 te sterk.

  Naaldwijk 7 werkte tegen en bin Honselersdijk 11 een spannende wedstrijd af. In het doelpuntrijke duel was Naaldwijk met 4-5 te sterk voor de gastheren.