• Al vele jaren biedt Sponsorkliks aan leden, supporters en sponsors van verenigingen de optie om bij iedere aankoop van aangesloten webwinkels onze vereniging een beetje te sponsoren. Alles wat je niet moet vergeten wanneer je een nieuwe laptop, een bureaustoel, of een lekkere maaltijd besteld is om dit even te doen via de button aan de rechterzijde van onze website van Sponsorkliks. U komt dan automatisch op de vv Naaldwijk webpagina van Sponsorkliks en als u vandaar naar de webwinkel gaat en al uw aankopen doet, dan krijgt de vereniging daar automatisch een klein bedrag voor. En al die kleine bedragen leveren uiteindelijk een mooie bijdrage op.

    Of u nu als consument, of als (MKB) bedrijf goederen aanschaft, kijk altijd even of de webwinkel die u wilt gebruiken meedoet met Sponsorkliks, en zonder verder al te veel moeite draagt u een extra steentje bij aan uw mooie club.

    Het SponsorKliks kader treft u onder het 100 jarige jubileum kader aan (onder het grote vv Naaldwijk 100 jaar logo). Kan niet missen!!!!

  • Sponsorkliks flyer