• Kleer Delicatessen breidt sponsoring uit bij vv Naaldwijk

   

  Kleer Delicatessen verlengt sponsorovereenkomst met vv Naaldwijk.

  In 2016 werd Kleer Delicatessen pakketsponsor bij vv Naaldwijk. Ondanks een doorlopende overeenkomst wilde Kleer Delicatessen graag haar pakket uitbreiden. In goed overleg met bedrijfsleider Eric werd een pakket samengesteld waarmee de vereniging kan doorbouwen aan de plannen rondom de accommodatie en de jeugdopleiding. VV Naaldwijk is Eric en Kleer Delicatessen erkentelijk voor de toegezegde extra periode van steun.

  Over Kleer Delicatessen

  Sinds 1968 is de familie Kleer actief in het produceren van kwaliteitsproducten met als basis: salades. De traditie en knowhow is overgegaan van opa op vader op zoon. In 2007 is het toenmalige bedrijf verkocht.

  Gezien alle ontwikkelingen in de markt, heeft Dhr. K. Kleer besloten om zijn visie met betrekking tot kwaliteitsproducten en het ontbreken hiervan in de markt, in 2012, het bedrijf Kleer Delicatessen op te richten, met als doel het aanbod van specifieke kant en ‘Kleer’ kwaliteitsproducten weer vorm te geven in de Nederlandse markt.

  In 2014 is de productie van salades wederom aangevangen met het predicaat, kwaliteit, zoals Kleer Delicatessen dit voor ogen heeft.

  Kleer innoveert voordurend in nieuwe machines en verbeteringen van bestaande producten. Middels ons eigen wagenpark en in samenwerking met onze vaste externe expediteur, verzorgen wij uw bestellingen met de grootste zorg, naar u toe.

  Meer over Kleer Delicatessen op http://www.kleerdelicatessen.nl/