• vv Naaldwijk biedt ruimte aan op website en socials voor acties van sponsors in Corona tijd

  #Staysafeengeef wordt werkelijkheid met dank aan de sanitair specialist van het Westland 

  Sanistunter Naaldwijk, welbekend als de sanitair specialist van het Westland is een actie begonnen om de Voedselbank in haar regio te ondersteunen. Bij aanschaf van badkamer of toiletruimte wordt maar liefst 25% van de winst gedoneerd aan Stichting Voedselbank Westland. 

  De uitbraak van de corona crisis raakt iedereen wereldwijd. Er ligt een enorme druk op ziekenhuizen en verzorgend personeel. Mensen worden geacht zoveel mogelijk vanuit huis te werken, we houden 1,5 m afstand van elkaar, wassen regelmatig onze handen, bezorgdiensten en supermarkten draaien overuren ga zo maar door. De wereld staat op zijn kop. 

  De oproep van premier Mark Rutte om op elkaar te letten en elkaar te helpen waar we kunnen heeft eigenaar Nick de Zwart van Sanistunter Naaldwijk aan het denken gezet. Hij bedenkt een actie waarbij zijn Sanitair winkel een bijdrage kan leveren aan de Westlandse gemeenschap. “Samen komen we deze moeilijke periode te boven.” 

  Sanistunter Naaldwijk gaat de komende 3 maanden 25% van haar winst doneren aan Stichting Voedselbank Westland. “Het Westland heeft ons groot gemaakt, ons succes hebben wij te danken aan de kracht en solidariteit van onze gemeenschap. Wij willen graag wat terug doen. Het is een ongelooflijk bizarre en moeilijke tijd voor iedereen, maar waar ik persoonlijk enorm door geraakt ben is dat voedselbanken het momenteel zwaar hebben op meerdere fronten. Enerzijds door onderbezetting omdat vrijwilligers ziek zijn of in de risico groep vallen, anderzijds is het lastiger om voedsel te vergaren en in te zamelen via de oorspronkelijke wegen. Niemand zou zich zorgen moeten hoeven maken om een primaire levensbehoefte als voedsel. Daarom wil Sanistunter Naaldwijk Stichting Voedselbank Westland een hart onder de riem steken en ondersteunen.” Aldus eigenaar Nick de Zwart 

  De Sanitairspecialist kan zich helemaal vinden in de nieuwe slogan van de Voedselbank: #Staysafeengeef. De sanitair winkel richtte zich er al op in en is uitsluitend op afspraak geopend om de veiligheid van de klant te waarborgen. Eigenaar Nick de Zwart verteld: “Iets als het uitkiezen van een nieuwe badkamer of toiletruimte moet ook in een tijd als deze mogelijk zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak om in een veilige en hygiënische setting een droombadkamer te kunnen realiseren middels ons 3D programma. Wij ervaren dat klanten het fijn vinden ook even met leuke dingen bezig te zijn en dat het zeer op prijs gesteld wordt dat dit met volle aandacht in alle rust kan plaatsvinden. Zo profiteert de klant niet alleen van de beste winkelprijs van Nederland maar steunt met de aanschaf ook nog eens de gemeenschap middels een donatie aan de Voedselbank Westland, dat is toch helemaal goud.”

 • Sanistunter Naaldwijk