• Steun onze sponsors!

  Beste mensen,

   De Corona-crisis raakt alles en iedereen. Het zet de wereld op zijn kop en de bestrijding ervan vraagt aanpassing van iedereen. Veel activiteiten staan stil en veel activiteiten komen ongewenst bijna tot stilstand. Dat geldt ook voor de economie. 

  Door de Corona-crisis worden dan ook veel bedrijven geraakt met een abrupte forse omzetafname, minder klanten en dus minder inkomsten. Dat zal ook gelden voor de sponsoren van V.V. Naaldwijk, zij zullen in meerdere en mindere mate last hebben van deze crisis, en sommige sponsoren worden enorm geraakt.

 • Wij hopen dat een ieder in goede gezondheid deze crisis doorstaat, en ook in economisch opzicht deze crisis overwint. Dat geldt zeker voor de sponsoren van V.V. Naaldwijk. Wat hen wellicht helpt, is extra aandacht en steun van de leden van V.V. Naaldwijk. In de vorm van koop en bestellingen van producten en diensten. Maar ook in de vorm van een persoonlijk bericht.

  De sponsorcommissie wil de leden van V.V. Naaldwijk en een ieder die de club een warm hart toedraagt dan ook vragen om, waar mogelijk, in deze rare tijden, op deze wijze ook de sponsoren van V.V. Naaldwijk een warm hart toe te dragen. Uw gebaar zal wellicht een klein gebaar zijn, maar zeker de moeite waard. 

  De sponsoren van V.V. Naaldwijk zijn te vinden op deze website, maar voor het gemak kunt u met onderstaande video de meeste sponsoren van V.V. Naaldwijk zien en tussendoor ook nog even genieten van ons mooie hoofdveld.

  https://youtu.be/81jsn8WjPaQ

  (Indien de link niet werkt kunt u deze kopieren en in uw browser plakken)  

  Wij danken u hartelijk voor uw inspanningen. 

  Sponsorcommissie V.V. Naaldwijk