• Suzuki Kees Balvert nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  VV Naaldwijk krijgt steeds meer uitstraling. De accommodatie ligt er mooi bij, er is de beschikking over mooie kunstgrasvelden en het mooiste  hoofdveld van het Westland. Daaromheen zijn vele mogelijkheden om reclame-uitingen op te hangen en te tonen. Zo was de mogelijkheid voor reclameborden ook opgevallen bij Philip Karper van Suzuki Kees Balvert uit Monster. Hij informeerde naar de mogelijkheden en vrij snel daarna was de overeenkomst gesloten.

  Het bord van Suzuki Kees Balvert hangt alweer een tijdje langs de weg bij de rotonde. VV Naaldwijk is Suzuki Kees Balvert dankbaar voor de steun aan onze mooie vereniging.


  Over Suzuki Kees Balvert


  DE SUZUKI DEALER VOOR HET WESTLAND EN OMSTREKEN

  Wij stellen ons graag even aan u voor als officiële Suzuki dealer voor het Westland en omstreken.
  Al 25 jaar uw vertrouwde adres voor alle merken automobielen en natuurlijk Suzuki. In onze showroom kunt u alle Suzuki’s komen bewonderen, nieuw en gebruikt.
  Voor een goede Occasion bent u bij ons ook aan het goede adres. Gemiddeld hebben wij 50 Occasions per vestiging. Die worden allemaal voorzien van een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, een volle tank en uiteraard ook Bovag-garantie.
  Of het nu is voor onderhoud of voor aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, u bent bij ons van harte welkom! Kopje koffie?


  Meer over Suzuki Kees Balvert: https://www.suzukikeesbalvert.nl/