• Tank & Schenk bij Peut tankstation in Naaldwijk - update

Inmiddels is de Tank en Schenk actie van tankstation Peut alom bekend. De actie draait nu ongeveer anderhalf jaar, en we staan inmiddels al op een bedrag dat boven de 2000 euro uitkomt. Dit geweldige succes hebben we natuurlijk te danken aan al die mensen die hun best doen om hun favoriete club te steunen en daar waar het kan de auto vol te tanken aan de Kruisbroekweg bij Peut. Wij roepen u dan ook op dit te blijven doen.

Wij waarderen de actie van Peut enorm en zullen onze leden en sympathisanten blijven aanmoedigen bij Peut langs te komen!

Voor een volledig overzicht van alle gesteunde doelen gaat u naar:

www.tankenschenk.nl/deelnemers/peut-naaldwijk

Over Peut Naaldwijk en de Tank en Schenk actie:

Peut is een tankformule van zelfstandige pomphouders. De naam Peut is afkomstig van het woord Petroleum en stamt af uit grootmoederstijd. Peut werd in de volksmond gebruikt om brandstof aan te duiden. Zelfstandige tankhouders die aangesloten zijn bij De Vrije Pomp kunnen ervoor kiezen om Peut op de gevel te zetten.

Het is echter niet alleen een naam, er is ook de vrijheid om dingen echt anders te doen. Peut is ervan overtuigd dat geven leuker is dan krijgen. In plaats van het zoveelste spaarsysteem waar je punten verzameld op een pasje en na 5 jaar een handdoek kunt uitkiezen, hanteert Peut een schenksysteem. Na iedere tankbeurt mag de klant een lokale vereniging of goed doel uitkiezen. Deze lokale vereniging of dit goede doel, U dus, krijgt 1 cent per getankte liter. Dit lijkt misschien niet veel, maar vele kleine beetjes tezamen wordt een leuk bedrag.