• Technische en medische staf vv Naaldwijk rond voor 2019-2020

Op zaterdag 18 mei 2019 presenteerde vv Naaldwijk de technische en medische staf voor 2019-2020. Tussen de wedstrijden van Naaldwijk 1 en 2 door werden de contracten ondertekend door voorzitter Aris van Daalen en penningmeester Jos de le Cluse van vv Naaldwijk en door de leden van technische en medische staf. Achtereenvolgens namen achter de tafel plaatst voor de ondertekening, waarbij het bestuurslid voetbalzaken Jelle van Waveren het geheel regisseerde, Conny Wubben, verzorger/hersteltrainer Naaldwijk 1, Richard Hagedoorn, keeperstrainer, Jan van der Sar assistent trainer Naaldwijk 1, Michael Koers, trainer Naaldwijk 2. Tot slot zette Patrick Fieret zijn handtekening onder het contract om als hoofdtrainer bij vv Naaldwijk aan de slag te gaan.
    De medische staf wordt verder gecomplementeerd door Elibert Hoogkamer die de algehele coördinatie op zich neemt van de medische begeleiding.

De verdere begeleiding van de Naaldwijkse selectie zal bestaan uit de teammanagers Jan van Nieuwkerk, Mike Sterk (beide bij Naaldwijk 1), Ruud van Eeten, Danny de Jong (voor Naaldwijk 2) en Sven vd Wel (bijNaaldwijk 3).