• Tensen tweewielers is een begrip in ’s-Gravenzande voor scooters. Zowel voor nieuwe als voor gebruikte. In gesprekken tussen Tjem Tensen en Arjen de Haan (sponsorcommissie) bleek dat Tjem sportverenigingen ook een warm hart toedraagt en gelooft in verbinding tussen leden van een vereniging en bedrijven die clubs steunen. 
  Na enig overleg werd gekozen voor een bord langs veld 1, maar dan wel dichtbij de fietsenstalling zodat er een verbinding is tussen het product van Tensen tweewielers en de gebruiker van de stalling. Met een 5-jarige overeenkomst toont Tjem ook de intentie om langdurig bij vv Naaldwijk als sponsor onze mooie club te willen ondersteunen. Het bord hangt inmiddels en wij danken Tensen Tweewielers voor de support en de fijne manier van samenwerking. Welkom bij vv Naaldwijk! 

  Over Tensen Tweewielers:

  Bent u op zoek naar een scooter om gedurende lange tijd met veel plezier op te rijden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom met een groot assortiment van ca. 70 modellen om u vrijblijvend te oriënteren. Tensen 2wielers Westland is gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van motorscooters, scooters, bromscooters, brommers, crossers en snorfietsen (50 tot 500 cc). Wij leveren de merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos en helpen u graag bij het maken van een goede keuze.
  Tensen is zeer blij met de hoge waardering van hun klanten en verwijst op de website dan ook zeer graag naar een recent klantenonderzoek wat gedaan is: https://www.tensen-tweewielers.nl/onze-klanten.html 
  U kunt een proefrit maken en in de showroom staat een kop koffie voor u klaar!

   

  Voor meer informatie gaat u naar: www.tensen-tweewielers.nl