• Trans-Peat Logistics B.V. al 6 jaar trouwe sponsor vv Naaldwijk

  Trans-Peat Logistics B.V. is nu zo'n 6 jaar sponsor van v.v. Naaldwijk, maar de familie Voskamp is eigenlijk al jarenlang bij de club betrokken. Eigenaar André Voskamp voetbalde zelf nog tot de A-jeugd bij de club en ging later kijken bij de wedstrijden van zijn zoons Leon en Danny, die beide nog in het vierde zaterdagelftal voetballen. Het was dus ook logisch dat Trans-Peat Logistics B.V. een van de shirtsponsors werd.  

   

  De naam Trans-Peat Logistics B.V. is een samentrekking van Transport en Peat, het Engelse woord voor turf. Bij uitstek zijn ze gespecialiseerd in het vervoeren van potgrond en turf en ze onderscheiden zich met hun onafhankelijkheid in de branche. Dit doen zij met behulp van verschillende systemen, zowel met 'walking floors' als 'kippers' en daardoor zijn ze in staat een grote verscheidenheid aan klanten te bedienen.  

   

  André kwam zelf in mei 2000 in het bedrijf terecht samen met 2 compagnons. Destijds hadden ze beschikking over 3 vrachtwagens, maar inmiddels is dat aantal gestaag gegroeid en rijden er in het hoogseizoen tot 25 vrachtwagens rond. Dat geeft genoeg uitdaging. Een transportplanning maken is door toenemende verkeersdrukte bijvoorbeeld een stuk moeilijker dan vroeger, vertelt zoon Danny. Hij zit tegenover André in het kantoor op industrieterrein Coldenhove in Maasdijk, waar Trans-Peat Logistics B.V. is gevestigd. Van daaruit sturen ze gezamenlijk de onderneming aan. Danny is inmiddels ook al ruim 6 jaar in de onderneming betrokken, nadat André het vanaf 2007 alleen deed. Die versterking heeft de onderneming goed gedaan, getuige de groei van de afgelopen jaren. 

   

  Van die groei heeft V.V. Naaldwijk ook wat gemerkt want inmiddels lopen niet alleen de heren van Zaterdag 4 in shirts van Trans-Peat Logistics B.V. rond, maar hangen er ook verschillende borden van Trans-Peat Logistics B.V. op het sportpark. Mede daardoor maakt V.V. Naaldwijk een mooie ontwikkeling door, wat de mannen beide beamen. We danken de familie Voskamp dan ook voor de jarenlange ondersteuning en zetten dit de komende jaren graag voort! 

   

  Meer informatie over Trans-Peat Logistiek gaat u naar: https://www.trans-peat.nl/