• Uitslag Mysterie sponsor prijsvraag

  In het Jumbo voetbalplaatjes boek was een mysterieuze advertentie opgedoken. Deze advertentie toonde wel het adres van de sponsor, en ook de slogan “Men & Women”. Echter, de naam van de sponsor was niet in de advertentie te zien, en daarom bedachten we een leuke prijsvraag om de sponsor te onthullen. Er werden vele inzendingen gedaan, waarvan slechts ongeveer de helft maar het goede antwoord bleek te bevatten. Veel inzenders dachten dat Men & Women de naam van de sponsor was, het bleek dus moeilijker dan wij van te voren hadden gedacht.

  Het juiste Antwoord is:

  TOM TAILOR

  Men & Women

  Op 6 December om 14.45 uur voltrok zich de verloting van de 2 waardebonnen, welke te besteden zijn bij 1 van de 2 vestigingen in Winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk. De trekking werd verricht door Rob Luijendijk van Tom Tailor Stores in Naaldwijk. Hij trok de volgende 2 winnaars uit alle inzendingen:

  • Bram en Gijs Boerman (Sandra Boerman)
  • FAYLINN en JESSELY Chotkan (Chantal de Haan)

  De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen, en kunnen morgen in de rust van de wedstrijd vv Naaldwijk 1 – sc Monster 1 hun prijs ophalen (bij Frank Hordijk). Zij zullen ook nog even op de foto gaan voor het reclamebord van Tom Tailor bij de ingang van ons mooie sportpark.

  Wij danken alle inzenders voor hun deelname, we danken Rob Luijendijk voor zijn hartelijkheid en enthousiasme over de actie en het beschikbaar stellen van de prijzen.