• Update Technische Commissie Jeugd

  In de afgelopen weken zijn diverse gesprekken gevoerd om de openstaande posities in de technische commissie van de jeugd in te vullen. Technisch coördinatoren zijn het aanspreekpunt voor trainers/coaches en bewaken het vastgestelde voetbaltechnisch beleid en de uitvoering hiervan. Uit de gesprekken zijn 2 nieuwe technische coördinatoren naar voren gekomen en inmiddels aangesloten. Beide mannen zijn geen onbekende gezichten in de vereniging en allebei al jaren verbonden aan vv Naaldwijk. We zijn heel content dat we hiermee de technische commissie voor de jeugd een impuls geven.

  • Technisch coördinator Jongens Bovenbouw (JO14-JO19): Halim Aouladsaid
  • Technisch coördinator Meisjes bovenbouw (MO15-MO17): Rajesh Chotkan

  We zoeken nog een technisch coördinator voor de Meisjes onderbouw (MO8-MO13). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Arjen de Haan, bestuurslid voetbalzaken (voetbal@vvnaaldwijk.nl)

  De jeugd TC wordt verder gevormd door Michiel van den Berg (Ukkies – JO13) die naast de coördinatie van de onderbouw van de jongens onder andere ook zorg draagt voor het opleidingsplan van de trainers, de diverse informatie avonden voor de ouders, de voetbalschool (techniek trainingen), en in algemene zin het trainingsprogramma voor de jeugd.

  Het jeugdbestuur is het eerste aanspreekpunt voor de Technische coördinatoren en hebben geregeld overleg met elkaar. 

  Namens bestuur en jeugdbestuur wensen wij Halim en Rajesh veel succes en plezier in hun nieuwe functies.

 • Halim - TC Jongens O14 t/m JO19

 • Rajesh - TC Meiden bovenbouw