• V.V. Naaldwijk WK-Pool!

Beste Nalukkers,

Op 20 november wordt er afgetrapt voor het WK voetbal in Qatar. Na het succes van de EK 2021 Pool, is besloten om ook dit jaar weer een pool te organiseren binnen V.V. Naaldwijk.

Op de website van Scorito is een speciale V.V. Naaldwijk sub-league aangemaakt, waar iedereen die V.V. Naaldwijk een warm hart toedraagt zich gratis kan aanmelden. Het aanmaken van een account is hiervoor wel vereist. Voordeel van Scorito is dat deze website/app direct na het laatste fluitsignaal de scores verwerkt en de tussenstand bijwerkt.

Om de spanning op te voeren, zijn mooie prijzen te winnen:

Eindstand #1 – 2 Business Seats voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam in 2023

Eindstand #2 – Gesigneerd Sparta Rotterdam shirt

Eindstand #3 - € 125

Eindstand #4 - Gesigneerd V.V. Naaldwijk shirt (handtekeningen 1ste elftal)

Eindstand #5 – € 75

Eindstand #100 – V.V. Naaldwijk 100 jaar jubileumsjaal

Deelnemer met meeste punten na afloop van poulefase - €50

Deelnemer met meeste punten tijdens knock-outfase (+ bonus punten) - €50

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 21 januari 2023 na afloop van de wedstrijd

V.V. Naaldwijk 1 – V.V. Verburch 1.

Link naar de V.V. Naaldwijk WK-Pool:

Inschrijfgeld bedraagt €15 per deelname. Dit kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL66RABO0343640767 tnv VVN Evenementen met in de beschrijving “WK-pool + de gebruikersnaam voor de WK pool.

LET OP: gebruikers die voor 20 november 17:00 uur niet betaald hebben, worden uit de pool verwijderd!

Het is mogelijk om meerdere accounts aan te maken, maar er dient wel voor ieder account inschrijfgeld te worden betaald. Met de netto-opbrengsten (inschrijfgeld minus uitkering prijzengelden) van de WK-Pool zal het budget van het trainingskamp voor het 1ste elftal worden aangewend.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de enige echte V.V. Naaldwijk WK-Pool?

Schrijf je dan nu snel in en geef je voorspelling voor 20 november 17:00 door!

V.V. Naaldwijk 1