• Van der Meer verzekeringen nieuwe hoofdsponsor vv Naaldwijk Zami 1

  Toen de sponsorcommissie eind 2017 de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor voor de A-selectie begon, was er gelukkig de hulp van VGI-Van Geest International, die zich als hoofdsponsor aan vv Naaldwijk bond tot dat er een nieuwe hoofdsponsor gevonden zou worden. Nu is het bij vv Naaldwijk gebruikelijk dat we 2 Hoofdsponsors hebben, en al snel werd WorldStream Internet Solutions naast VGI de hoofdsponsor. Daarmee was de zoektocht nog niet afgerond.  

  Begin 2019 was de commissie eigenlijk op zoek naar sponsors die mee wilde denken met de renovatie van de tribune. Sponsors werden gebeld of gemaild en een van de reactie kwam van Johan van der Meer, van Van der Meer verzekeringen. Hij wilde wel meedenken. Na een eerste bakkie op de zaak aan de Dijkstraat in Honselersdijk werd duidelijk dat Johan en Yorick, die inmiddels was aangeschoven ook wel wilde nadenken over het hoofdsponsorschap. Na het delen van de informatie waren de mannen er al snel uit. Familie van der Meer, met diverse generaties actief in de verzekeringswereld past met zijn no-nonse aanpak en gezond verstand op een mooie manier bij familievereniging vv Naaldwijk. De komende 4 seizoenen zal van der Meer verzekeringen, in combinatie met Regiobank als hoofdsponsor aan vv Naaldwijk verbonden zijn, Het biedt vv Naaldwijk een groot stuk zekerheid rondom alle plannen op de vereniging en mede ook in de aanloop naar ons 100-jarige jubileum.  

  Omdat Familie van der Meer helaas verhinderd is tijdens de seizoenopening op 7 September zullen we het presentatiemoment op de vereniging even uitstellen – er wordt aan een datum gewerkt.  

  VV Naaldwijk is van der Meer verzekeringen bijzonder erkentelijk voor de support aan onze mooi club en we hopen dat we hen de komende 4 jaar dan ook vaak op de vereniging tegen te mogen komen.

  Als vereniging danken we ook VGI voor de hulp de afgelopen jaren, en op niet al te lange termijn zullen we over VGI wat nieuws gaan posten.

  Over van der Meer verzekeringen 

  De oorsprong van het kantoor was in 1954. Het bedrijf is sinds 1990 gevestigd op de Dijkstraat 2, te Honselersdijk, een centraal gelegen punt binnen de regio Westland en daardoor goed te bereiken. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn wij lid van Adfiz. 
  Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, bieden wij ook financieringen en hypotheken. Voor bankzaken is in 1985 aansluiting gezocht bij de Regiobank (later overgegaan in SNS Regiobank en vervolgens RegioBank) en daardoor kunnen wij het volledige assortiment bieden. 

  RegioBank 

  Van der Meer Verzekeringen B.V. mag zich Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket en dienstverlening van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat en wij staan u terzijde met uitleg en advies. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde! 

  U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht. Van uw hypotheek tot consumptief krediet, verzekeringen, beleggingen, sparen of betalingen. Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en betrouwbare handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. 

  Al meer dan 85 jaar biedt RegioBank haar financiële diensten aan via een groeiend aantal intermediairs, op dit moment ruim 530. Loop eens bij ons binnen, dan kunt u meteen kennismaken met onze prettige manier van bankieren. Kijk nu ook op onze RegioBank website en lees alles over onze producten en dienstverlening van RegioBank. 

   

  https://www.vandermeerverzekeringen.nl/ 

 • Arjen de Haan (Scie) en Yorick van der Meer

 • Arjen de Haan (Scie) en Yorick van der Meer

 • Team van der Meer verzekeringen nodigt u uit voor een kop koffie

 • Tenue impressie voorzijde 2 jaar en achterzijde 2 jaar

 • Van der Meer verzekeringen