• Veldoverwicht voor Naaldwijk maar geen punten

Na een week van rust vanwege de afkeuring van de wedstrijd tegen DSVP, wordt nu aanstaande zaterdag 16 november ingehaald, mocht Naaldwijk in Wateringen tegen de andere witkielen van het Westland KMD aantreden. Voor trainer Fieret was het weer puzzelen want Michiel van den Berg en Jeffrey Wubben waren afwezig. Fieret kon wel weer volledig beschikken over Aike van den Bos en Jeroen Vogels. Naaldwijk begon gedegen aan de wedstrijd en liet zien het middenveld in handen te hebben als was het zoeken naar de nauwkeurigheid in het spel. Het eerste gevaar was Thomas Karsten met een schot en even later was het Jordy van Calsteren die bij de scrimmage in de zestien van KMD de bal niet goed kon raken waardoor de kans om aan de leiding te komen verdween. De gastheren werkte hard en beperkte zich tot countervoetbal. Geheel onnodig maakte Naaldwijk op haar zestienmeterlijn een overtreding en die werd een prooi voor de KMD-ers. Buiten bereik van doelman Jeroen Wubs verdween de bal in het doel, 1 – 0. Een tweede vrije trap leek even later hetzelfde lot te krijgen maar gelukkig voor Naaldwijk verdween deze over de lat. Naaldwijk bleef ondanks achterstand aandringen en het kreeg kleine mogelijkheden via Thomas Karsten, schoot maar niet ver genoeg naar de hoek, Danny Niël, net uit balans om de bal goed te raken en twee maal Jordy van Calsteren, zijn inzetten waren net niet binnen de palen van het doel van KMD. Na de rust waren er omzettingen bij Naaldwijk, Laurens Bouritius en Dennis de Groot werden in gebracht. Vooral de inbreng van Bouritius op het middenveld bleek van waarde. Naaldwijk controleerde nog meer en was via Van Calsteren weer gevaarlijk. Jammer genoeg werd de bal na rush de zestien van KMD vlak voordat hij kon uithalen met de sliding voor zijn voeten weggehaald. Verdediger Joey Kouwenhoven kon verwoestend uithalen maar de bal stuitte net niet goed op waardoor zijn inzet meer weg had van een terugspeelbal. Met inbreng van Rashidi Gilkes kreeg Naaldwijk weer een nieuwe impuls. Zijn steekbal bereikte Jeroen Vogels die tussen drie KMD-ers de terechte 1 – 1 wist te maken. Lang genoot Naaldwijk niet van de gelijkmaker want eigenlijk direct liet Naaldwijk toe dat KMD weer een voorsprong nam. Naaldwijk probeerde het nog maar kon geen echte vuist meer maken. Het was zelfs KMD dat de kansen kreeg maar het vond Jeroen Wubs op haar pad. In de slotfase werd de wedstrijd toch op slot gegooid door de thuisploeg omdat zij de 3 – 1 wist te maken. Een jammerlijk verlies waarbij Naaldwijk misschien recht op meer maar daarvoor moet je wel scoren. Komende zaterdag weer een herkansing in de inhaalwedstrijd thuis tegen DSVP.

Naaldwijk 2 liet zich eindelijk van haar goede kant zien. Op het hoofdveld van Naaldwijk lieten zijn in een uur RAS 2 alle kanten van het veld en nam het een leiding van 5 – 0. Met hun hoofd in wolken liet Naaldwijk geheel onnodig terugkomen tot 5 – 3. Gelukkig was Naaldwijk weer op tijd bij de les waardoor het won en de laatste plaats over deed aan RAS door zelf nu de eerste punten van de competitie binnen te halen.

Naaldwijk 3 had te maken een keepersprobleem door de blessure van Dennis van Loenen en dan bleek ook nog eens dat invaller Frank van de Geer van de wedstrijd van twee een blessure heeft overgehouden waardoor ook hij niet beschikbaar was. Vanuit het 7e werd Rick Jabben ingevlogen en die werd na rust weer opgevolgd door JO19-speler Mike van den Bos. Door al deze wisselingen maakt dat Naaldwijk het lastig had tegen het ervaren Monster 4. De gasten gingen dan ook door een 6 – 3 overwinning met de punten huiswaarts.

Naaldwijk 5 trad aan in De Lier tegen Lyra 5 en het werd een gelijk in het Lierse. Helaas voor de toeschouwers waren er geen doelpunten te aanschouwen want het bleef bij 0 – 0.

Naaldwijk 7 ontving Arsiston ’80 16. Naaldwijk speelde een beste wedstrijd en gaf vol gas. Naaldwijk won de wedstrijd van e studenten met 7 – 1.