• Verschoor schilders bv nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Dat er een gezonde rivaliteit bestaat tussen clubs in het Westland is bekend. Sportief worden er menig derby in de 3e klasse gespeeld, waaronder de derby der witkielen Naaldwijk – KMD en andersom. Maar er is ook veel sympathie tussen leden van verenigingen, en begrip voor de clubliefde voor andere clubs. 

  Bij de derby der witkielen in Wateringen sprak Wim van Etten van de sponsorcommissie met Hans Verschoor (zeer betrokken bij KMD) om met zijn bedrijf naast KMD ook de andere mooiste club uit het Westland te sponsoren. De kleuren van de clubs zijn al goed, dus waarom niet. Tijdens de return, gedurende de opening van de tribune en het Henk Malestein stadion, werd er tussen Wim, Arjen de Haan en Hans diverse voorstellen doorgenomen. Na enig beraad koos Hans ook voor een bord aan de rotonde.  

  Wij vinden het mooi dat bedrijven zich kunnen vinden in het verhaal van vv Naaldwijk en zich verbinden aan onze club. Wij zijn Hans Verschoor erkentelijk voor de bijdrage en support aan onze mooie club.  

   

  Over Verschoor Schilders: 

  Alles in één hand. De hand van de vakman. 

  Uw onderhoudsvragen vanuit een helikopterview aanvliegen en op detailniveau uitvoeren. Zo staat Verschoor in het vak. Als uw partner in vastgoedonderhoud geven wij graag antwoord op uw vraagstukken. Van bouw- en installatiewerkzaamheden tot schilderwerk. Op basis van uw wensen, toekomstplannen en budget levert Verschoor vakmanschap op maat. En dankzij effectieve afstemming tussen de diverse disciplines kunnen we ons werk flexibel uitvoeren tegen scherpe tarieven. 

   

  Professionele partner in totaalonderhoud 

  Verschoor is uw professionele partner in totaalonderhoud: variërend van éénmalige of planmatige schilder-, bouw- of installatiewerkzaamheden of een combinatie daarvan. Van de start en uitvoering tot de oplevering van het project kunt u vertrouwen op één gesprekspartner. Iemand bij wie u op elk moment terecht kunt voor vragen, die op de hoogte is van de voortgang en toeziet op de kwaliteit van onze dienstverlening en een efficiënte uitvoering daarvan. 

   

  Drie disciplines onder één dak 

  Verschoor bundelt drie disciplines om voor u het beste resultaat te bereiken. Vanuit een geïntegreerde aanpak en heldere visie over onderhoud en renovatie streeft Verschoor naar optimale gebruiksvriendelijkheid en duurzame kwaliteit van uw vastgoed. Ons team denkt vanuit eigen kennis en ervaring met u mee over innovatieve en duurzame oplossingen, passend bij uw wensen en budget. En adviseert over meerjaren onderhoudsplannen en scenario's voor verbeteringen. 

   

  Meer kunt u lezen via: https://www.verschoorgroep.com