• VGI al meer dan 25 jaar trouw aan vv Naaldwijk

  VGI, met de broers, Wim, René en Philip Van Geest zijn al ruim 25 jaar sponsor van onze club. In deze lange periode hebben ze onze vereniging op diverse vlakken financieel ondersteunt.

  VGI is een begrip in de groente en fruit branche. Vader Rien van Geest heeft dit bedrijf in 1974 opgezet door groente en fruit te exporteren naar Engeland en Duitsland. In de jaren 80 kwamen ook de zoons Wim & René in de zaak gevolgd door de jongste broer Philip. Door de jaren heen is het familiebedrijf verder gegroeid door kwalitatief hoogwaardige groente en fruit te exporteren aan de groothandel en toeleveranciers van o.a. restaurants in vele landen binnen Europa, zoals Zwitserland, Duitsland, Engeland, Scandinavië en zelfs tot Letland aan toe! Uiteraard doen zij dit niet alleen. VGI heeft ca. 60 vaste medewerkers in dienst aangevuld met zzp-ers. De 3 broers hebben ieder haar eigen expertise en specialisme op het gebied van producten en landen.

  Wim, René en Philip hebben alle drie een voetbalcarrière gehad bij onze vereniging, Vanaf de pupillen tot aan het 1e standaard team aan toe. Vader Rien is al sinds 1986 een vaste supporter van ons 1e elftal. Inmiddels speelt ook Wim z’n zoon bij vv Naaldwijk, in het 7e elftal op de zaterdag. Ook zijn Wim en Philip nog actief als vrijwilliger bij onze vereniging. Wim maakt o.a. al 20 jaar het programmaboekje voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal en Philip is actief in de sponsorcommissie. VGI staat vv Naaldwijk financieel bij, omdat ze in hun actieve voetballoopbaan veel van onze vereniging ‘gekregen’ hebben, zoals Wim dat formuleert, en via deze weg kunnen en willen ze iets terugdoen. Kortom een echte voetbalfamilie met een zwart wit hart die onze vereniging op diverse vlakken ondersteunt.

   

  Familie van Geest, VGI, bedankt voor de jarenlange steun en we hopen nog lang een beroep op jullie te mogen doen!

   

  Voor meer info over VGI zie: www.vgibv.nl