• VGI – Van Geest International kleedt de Old Boys aan

  Als laatste afdeling van vv Naaldwijk waren de Old Boys (ernstig) aan nieuwe kleding toe. Ondanks diverse pogingen om sponsors te vinden, lukte het toch maar niet. Nadat van der Meer verzekeringen – Regiobank als nieuwe hoofdsponsor bij vv Naaldwijk kwam, trad VGI terug als hoofdsponsor. Gelukkig konden we met Philip, zelf spelende in de Old Boys 1, een mooie overeenkomst afsluiten voor de Old Boys. Voor de komende jaren lopen onze Old Boys er weer helemaal netjes bij. Wij danken “hoofdsponsor Old Boys” VGI nogmaals voor hun zeer trouwe (meer dan 25 jaar) support aan vv Naaldwijk, en we hopen dat ze ook nog vele jaren betrokken blijven bij onze mooie club. 

   

  Over VGI – Van Geest International 

  Van Geest International: meer dan veertig jaar vers! 

  In 1974 startte M.L.S. van Geest met de handel en export van groente en fruit. Ruim vier decennia later barst ons familiebedrijf nog altijd van de ambitie. De wereldwijde vraag naar verse groente en fruit stijgt. We zijn klaar voor de toekomst. 

  Meer dan 60 medewerkers 

  In de loop der jaren is ons bedrijf gegroeid tot een organisatie met meer dan 60 medewerkers. Van inkopers tot accountmanagers en van orderpickers tot keurmeesters: iedere dag maken we het verschil door klanten onder elke conditie de lekkerste en meest verse groente en fruit te leveren. 

  Meer over VGI – Van Geest International is te lezen op:  https://vgibv.nl/nl/